8η Αγωνιστικη Α2 ερασιτεχνικης κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Αισίως  φτάσαμε στην 8η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας, η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
 
Το Σάββατο η ανεβασμένη Δόξα Γρατινής έχει επικίνδυνη έξοδο καθώς θα αντιμετωπίσει την Βιστωνίδα Κοπτερού.
Οι γηπεδούχοι που είναι αήττητοι και πολλοί δυνατοί στην έδρα τους  θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα όπως η Δόξα, που έχει να χάσει τις τελευταίες τρείς αγωνιστικές  όπου μάλιστα  έχει σημειώσει  και 15 γκολ.
 
Στη Μεσούνη ο ΑΟ Φαναρίου μετά το θετικό αποτέλεσμα με την πρωτοπόρο Ένωση Ασωμάτων την προηγούμενη αγωνιστική με ανεβασμένη ψυχολογία θα επιδιώξει τη νίκη που θα τον φέρει πιο ψηλά στην βαθμολογία.
Αντίπαλος της ομάδας του Φαναρίου το Αγιοχώρι που και αυτό προέρχεται από νίκη επί του Κοπτερού  με την οποία ξεκόλλησε από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.
 
Στο γήπεδο των Ασωμάτων η πρωτοπόρος Ένωση  μετά το στραβοπάτημα την προηγουμένη αγωνιστική με το Φανάρι δεν θέλει να χάσει και άλλο έδαφος στη βαθμολογία και θεωρητικά δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στον Πόντο Κομοτηνής που δεν έχει τόσο τη δυναμική να κοντράρει τους γηπεδούχους.
 
Την Κυριακή στο ποδοσφαιρικό μενού ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο γήπεδο της Παραδημής  μεταξύ ΑΕ Κομοτηνής και Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου που προβλέπεται να έχει γκολ και θέαμα. Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από ένα σημαντικό διπλό με τον Μύστακα αν και το έργο τους είναι δύσκολο θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους διατηρήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Από τη άλλη η ομάδα του Ιάσμου μετά την πρώτη ήττα από τον Αλανότοπο την προηγούμενη Κυριακή δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει και άλλους βαθμούς με την νίκη να είναι το μόνο αποτέλεσμα που θέλουν στο στρατόπεδο του Μέγα.
 
Στο γήπεδο του Μεσοχωρίου η Αναγέννηση Παγουρίων θέλει να συνεχίσει  τα θετικά αποτελέσματα αλλά απέναντί  της έχει μία ομάδα που είναι αρκετά φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Είναι η ομάδα του Αλανότοπου που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου που την έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί  με τη Δόξα Γρατινής.
 
Τέλος στο γήπεδο της ΕΠΣ θα αναμετρηθούν οι δύο τελευταίοι της βαθμολογίας ΠΑΕ Ποντίων  και  ΑΟ Μύστακα. Και οι δύο θα επιδιώξουν την νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά. 

Αναλυτικά  τo πρόγραμμα  της  8ης αγωνιστικής της Α2 και οι διαιτητές

Σάββατο  21 Νοεμβρίου, 3:00 μ.μ.

ΑΟ Φαναρίου – ΑΣ Αγιοχωρίου – Χαρίτσης, Καρακασίδης, Κορομπελης
 Βιστωνίδα Κοπτερού – Δόξα Γρατινής – Τσιαβδαρίδης, Γκιόσης, Σαρίδης
 Ένωση Ασωμάτων – Πόντος Κομοτηνής – Χαμαλίδης, Κοτσαρίδης, Τανανάκη

Κυριακή 22 Νοεμβρίου, 11:00 π.μ.

ΠΑΕ Ποντίων – ΑΟ Μύστακα – Χαμαλίδης, Δανδανίδης, Καραγεωργίου
Αναγέννηση Παγουρίων – ΑΣ Αλανότοπος – Δρακίδης, Ραϊφ, Σαχινη
ΑΕ Κομοτηνής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Παπαγεωργίου, Μπερμπερ, Παναγιωτίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.