8η αγωνιστικη Α΄ ομιλου Γ΄ Εθνικης: ΑΕ Ποντιων – Δοξα Προσκυνητων

Στα Γρεβενά θα ταξιδέψει για την 8η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Γ΄ εθνικής η Δόξα Προσκυνητών, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.
 
Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α΄ ομίλου με 4 βαθμούς.
 
Η Δόξα Προσκυνητών, που, παρά την καλή εμφάνιση κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας την προηγούμενη αγωνιστική, γνώρισε την ήττα με 0-1, πλέον έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς απέναντι στην ΑΕ Ποντίων για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.
 
Οι γηπεδούχοι και αυτοί προέρχονται από βαριά ήττα την προηγούμενη Κυριακή από τον Καμπανιακό εκτός έδρας με 3-0. Μάλιστα στο παιχνίδι με την Δόξα Προσκυνητών θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕ Ποντίων ο νέος προπονητής της ομάδας Σταύρος Κωστογλίδης μέχρι πρότινος βοηθός του Γιάννη Κερλίδη στον Καμπανιακό. 

Χωρίς απουσίες η Δόξα 

Για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος ο Γιάννης Κλειτσιώτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με απουσίες και θα έχει όλους τους παίχτες του ετοιμοπόλεμους για το σημαντικό παιχνίδι.
 
Ο αρχισκόρερ της Δόξας Χρήστος Βάσκος, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, το οποίο αντιμετώπιζε, αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός.
Οι διαιτητές της αναμέτρησης
 
Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Στέφανος Χιώτης, με βοηθούς τους Χρήστο Μπάλα και Κωνσταντίνο Σταφυλά, όλοι του συνδέσμου Τρικάλων. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής 

ΑΕ Ποντίων – Δόξα Προσκυνητών
Αλμωπός Αριδαίας – Α.Π.Ε. Λαγκαδά
Δόξα Δράμας – Απόλλων Παραλιμνίου
ΑΟ Καβάλα – Εορδαϊκός
Μακεδονικός Φούφας – Απόλλων Καλαμαριάς
Νάουσα – Καμπανιακός
Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καρδίας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.