8η Αγωνιστικη Α΄ Κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Με την 8η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, στην οποία σημειώθηκαν 18 τέρματα.
 
Η πρωτοπόρος Δόξα Γρατινής, αν και δύσκολα, πέτυχε στο απόλυτο 8 στα 8 στην έδρα της, κάμπτοντας την αντίσταση της Δόξα Σώστη με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Κυριακόπουλος στο 65΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Αρκετά είναι τα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Δρακίδη και από τις δύο ομάδες.
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου παρέμεινε στο κυνήγι της Γρατινής, καθώς επικράτησε άνετα του Α.Ο. Μεσσούνης με σκορ 4-0. Δύο τέρματα για τους νικητές πέτυχε ο Γιαννακιτσίδης το ένα με πέναλτι και οι Καραπάτσιος και Ογκουνσότο με πέναλτι.
 
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Κοσμίου επικράτησε της Ελπίδας Σαπών με 1-0 με τέρμα του Δανίδη και έμεινε μόνος τρίτος στον βαθμολογικό πίνακα.
 
Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής έγινε στους Αγίους Θεοδώρους όπου ο γηπεδούχος Σπάρτακος κέρδισε με 4-3 τον μαχητικό Κομψάτο Πολυάνθου.
 
Στο Νέο Σιδηροχώρι Αναγέννηση Παγουρίων και  ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Στο 44΄ο Σαρακατσάνης έδωσε προβάδισμα για τα Παγούρια 1-0 και ο Καπλανίδης στο 90+2 ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους 1-1.
 
Πολύ σημαντικό διπλό πέτυχε στην Ξυλαγανή επί του Ορφέα ο Ορφέας Στρύμης με σκορ 1-2. Στο 5΄ο  Οσμάν Χασάν έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους αλλά η Στρύμη απάντησε αρχικά ισοφαρίζοντας στο 19΄με τον Βοϊνιάδη και με τον Σάββα στο 75΄που διαμόρφωσε το τελικό 1-2. 

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

 

Ορφέας Ξυλαγανής – Ορφέας Στρύμης 1-2
Δόξα Γρατινής – Δόξα Σώστη 1-0
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Κομψάτος Πολυάνθου 4-3
Αναγέννηση Παγουρίων – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 1-1
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Α.Ο. Μεσούνης 4-0
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ελπίδα Σαπών 1-0
 

Η βαθμολογία μετά από 8 αγωνιστικές

 

1 Δόξα Γρατινής 24
2 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 19
3 ΠΑΟΚ Κοσμίου 17
4 Ελπίδα Σαπών 16
5 Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 15
6 Δόξα Σώστη 11
7 Αναγέννηση Παγουρίων 8
8 Ορφέας Ξυλαγανής 7
9 ΠΑΟΚ Κομοτηνής 6
10 Ορφέας Στρύμης 6
11 ΑΟ Μεσούνης 2
12 Κομψάτος Πολυάνθου 0

 
Info: Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ο Κομψάτος Πολυάνθου ξεκίνησαν με -2

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.