8η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Κόσμιο

Με την 8η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης από την οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και την Ελπίδα Σαπών.
 
Η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, η Δόξα Γρατινής, προέρχεται από τη νίκη με 0-5 επί του Ορφέα Στρύμης και πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ιδιαίτερα φορμαρισμένης Δόξας Σώστη που μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Αναγέννησης Παγουρίων πάει στη Γρατινή με ανεβασμένη ψυχολογία.
 
Στον Ίασμο ο τοπικός Μέγας μετά το διπλό στον Πολύανθο με 1-3 θέλει να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μεσσούνης που μετά την ήττα με 0-1 από την Ελπίδα Σαπών βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 2 βαθμούς.
 
Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών με τις δύο ομάδες να θέλουν και οι δύο τη νίκη για να μείνουν όσο γίνεται πιο κοντά στην κορυφή. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες καθώς από τη μια ο ΠΑΟΚ πήρε εμφατικό διπλό στον έτερο ΠΑΟΚ Κομοτηνής και από την άλλη η Ελπίδα προέρχεται από το διπλό στη Μεσσούνη.
 
Ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιεί έως τώρα εξαιρετική πορεία και παρά την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Ξυλαγανής βρίσκεται σταθερά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και το Σάββατο υποδέχεται τον ουραγό Κομψάτο Πολυάνθου με μοναδικό στόχο τη νίκη.
 
Μετά από δύο διαδοχικές ήττες η Αναγέννηση Παγουρίων οφείλει να ανασυνταχθεί και να κυνηγήσει τη νίκη στον επερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής που αντιστάθηκε για 45΄ στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, η διαφορά δυναμικότητας όμως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τελικό 0-4.
 
Τέλος στην Ξυλαγανή ο Ορφέας υποδέχεται τον έτερο Ορφέα Στρύμης σε μια αναμέτρηση που παρουσιάζει υψηλό ενδιαφέρον για τη μάχη της οχτάδας. 

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής: 

Ορφέας Ξυλαγανής-Ορφέας Στρύμης: Χαρίτσης, Μωραΐτης, Πανταζής
Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη: Δρακίφης, Δημητριάδης, Καρακασίδης
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Κομψάτος Πολυάνθου: Χαμαλίδης, Τσιαβδαρίδης, Λάπατας
Αναγέννηση Παγουρίων-ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Κακουλίδης, Δανδανίδης, Κοτσαρίδης
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΑΟ Μεσσούνης: Χούσκογλου, Μπαλάφας, Τσιλφίδου
ΠΑΟΚ Κοσμίου-Ελπίδα Σαπών: Κουμπαράκης, Τζιώτζιος, Γκιόσης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.