7η Διεθνη Ιστιοπλοικη REGATTA στην Αλεξανδρουπολη απο 1 εως 5 Αυγουστου

Oι συμμετοχές σκαφών από 5 χώρες έχουν ξεπεράσει ήδη τις 120

Από τις 1 μέχρι τις 5 Αυγούστου θα διεξαχθεί στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης η 7 Διεθνής Ιστιοπλοϊκη Regatta που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Ήδη οι δηλωθείσες συμμετοχές σκαφών έχουν ξεπεράσει τις 120 προερχόμενες από 5 χώρες, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες συμμετοχές από περισσότερες χώρες.
 
Το υψηλό ενδιαφέρον σε συνδυασμό με το επίπεδο των αθλητών που πρόκειται να συμμετάσχουν στην Regatta -πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στις αντίστοιχες εθνικές τους ομάδες- καταδεικνύει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο την διεθνή αναγνώριση που έχει επιτύχει η Διεθνής Regatta της Αλεξανδρούπολης και ο διοργανωτής Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης. 

Θεοδόσης Γιαννακίδης, έφορος ιστιοπλοϊας ΝΟΑ «Ας δείξουμε στην πράξη τη φιλοξενία μας»

Όπως ανέφερε στο μήνυμα του ο έφορος ιστιοπλοϊας του ΝΟΑ. κ. Θεοδόσης Γιαννακίδης «μπαίνοντας στην τελική φάση της προετοιμασίας του αγώνα, καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής, τις επιχειρήσεις, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά να συνδράμουν στην προσπάθεια του ΝΟΑ.
 
Ας δείξουμε στην πράξη τη φιλοξενία μας. Ας αγκαλιάσουμε τους αθλητές και τους συνοδούς αποδεικνύοντας ότι η πόλη αυτή ξέρει να διοργανώνει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.