7η αγωνιστικη Β΄ ΕΠΣ Θρακης

Στις 15:00 ξεκινάνε οι αγώνες

Την Κυριακής 12/11 θα πραγματοποιηθεί η 7η αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Θράκης με αναμετρήσεις που συγκεντρώνουν ενδιαφέρον.

Η Βιστωνίδα Κοπτερού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.

Στο Φανάρι δοκιμάζεται ο Πανθρακικός που μετά την εύκολη νίκη με 3-1 επί του Ηρακλή Σαπών βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Α.Ο Φαναρίου προέρχεται από ρεπό. Αναμένεται ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Το Ατσάλι Αρχοντικών ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πόντου Κομοτηνής νικώντας με 4-1 και αυτή την αγωνιστική δοκιμάζεται στην έδρα του Αετού Μίσχου που προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Α.Ε Κομοτηνής.

Στο γήπεδο του Μύστακα θα διεξαχθεί το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής καθώς η τοπική ομάδα μετά την βαριά ήττα με 7-0 από την Βιστωνίδα Κοπτερού βρίσκεται στη 6η θέση με 10 βαθμούς, όσους έχει και η αυριανή του αντίπαλος η Ένωση Ασωμάτων που όμως τυπικά βρίσκεται στην 5η θέση. Οι Ασώματοι προέρχονται από τη νίκη με 5-4 σε εκείνο το απίστευτο ματς κόντρα στον ΑΣ Αγιοχωρίου.

Ο Ηρακλής Σαπών υποδέχεται την Νέα Δόξα Υφαντών που την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στον ΑΟ Φιλίας Κομοτηνής.
Μία ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στον ΑΣ Αγιοχωρίου  και την ΑΕ Κομοτηνής που μετά την νίκη επί του Αετού Μίσχου με 2-1 σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση.

Ο ΑΟ Φιλίας αντιμετωπίζει τους Ελπίδες Κομοτηνής που προέρχονται από την βαριά ήττα με 1-4 από την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου.

Και τέλος έχουμε το ντέρμπι Ποντίων ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων και  τον Πόντο Κομοτηνής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣ Θράκης:

ΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-Πόντος Κομοτηνής
ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-Ελπίδες Κομοτηνής
Αετός Μίσχου-Ατσάλι Αρχοντικών
Ηρακλής Σαπών-Νέα Δόξα Υφαντών
ΑΣ Αγιοχωρίου-ΑΕ Κομοτηνής
ΑΟ Φαναρίου-ΑΠΣ Πανθρακικός
ΑΟ Μύστακας-Ένωση Ασωμάτων
Ρεπό: Βιστωνίδα Κοπτερού

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.