7η Αγωνιστικη Γ΄εθνικης μπασκετ

Την Κυριακή συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ με την 7η αγωνιστική. Ο ΓΑΣ Κομοτηνή με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σημαντική εκτός έδρας επί του Μαντουλίδη την προηγούμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής τους Ίκαρους Σερρών που έχουν μέχρι στιγμής 5 νίκες και 1 ήττα στο πρωτάθλημα. Μέσα στην εβδομάδα ο Νεοκλής Λεμονίδης αντιμετώπισε πρόβλημα με τους Σιμάκη και Καραγιώργο που ταλαιπωρούνταν από ίωση καθώς και με τον Καλατζή που ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Ο προπονητής του ΓΑΣ είδε και τους τρείς παίχτες στις τελευταίες προπονήσεις να συμμετέχουν και ευελπιστεί να τους έχει στη διάθεση του στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.
 
Η άλλη εκπρόσωπος της πόλης στην Γ εθνική ΑΕ Κομοτηνής με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πέμπτη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί του Ορφέα Νέου Σκοπού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Νέα Μουδανιά.
 
Μπορεί η ομάδα των Νέων Μουδανιών να είναι τελευταία στη βαθμολογία χωρίς νίκη, ωστόσο το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι μια ομάδα που δίνει βάρος στην πιεστική άμυνα και αρέσκεται στα πολλά φάουλ.
 
Το ευχάριστο για τον coach Κοκκινόπουλο είναι πως θα έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του ακόμη και τον Κίμωνα Λεχούδη που έλειψε στο προηγούμενο παιχνίδι. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής 

ΓΑΣ Κομοτηνή – Ίκαροι Σερρών
Νέα Μουδανιά – ΑΕ Κομοτηνής
Μακεδονικός – Χαλκηδόνα
Αστέρας Καβάλας – Μαντουλίδης
ΠΚ Νεάπολης – Παναθλητικός
Ιωνικός Ιωνίας – Ζέφυρος 02
Ορφέας Ν. Σκοπού – Αγ. Βαρβάρα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.