7η Αγωνιστικη Α1 ερασιτεχνικης κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Έχασε βαθμούς το Νέο Σιδηροχώρι, μόνη πρώτη η Δόξα Προσκυνητών.

Ενδιαφέρουσα όπως εξελίχθηκε ήταν η 7η  αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι (7/11 ),  καθώς η Δόξα Προσκυνητών έμεινε μόνη της πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθώς εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της μέχρι πρότινος συγκατοίκου της  Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που απέσπασε ισοπαλία με τον Ηρακλή Σαπών.
Συγκεκριμένα εξ αρχής  η αποστολή  της Δόξας  Προσκυνητών για το παιχνίδι με τον Ορφέα Στρύμης βάσει δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εύκολη και αυτό φάνηκε  και μέσα στο γήπεδο καθώς οι πρωταθλητές επικράτησαν με το σκορ της αγωνιστικής 0-5  πετυχαίνοντας το απόλυτο επτά στα επτά.  
Αντίθετα το σερί νικών της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου σταμάτησε στις Σάπες καθώς παραχώρησε ισοπαλία με τον Ηρακλή κάτι που είχε ως αντίκτυπο μετά από 6 αγωνιστικές στην κορυφή η ομάδα του Σάκη Σκουλή να πέσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Η Ελπίδα Σαπών  κέρδισε εκτός έδρας τον Αετό Μίσχου δύσκολα με 0-1 μειώνοντας την διαφορά από την δεύτερη πλέον Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  στους 4 βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα του Μίσχου παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα κάτι που κάνει πιο δύσκολο τον στόχο της παραμονής.
Πολύ ωραίο και χορταστικό παιχνίδι έγινε στο Κόσμιο όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 4-1 του Αστέρα Αιγείρου με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία.  Σε  αυτό το  παιχνίδι  χρειάστηκε η επέμβαση των Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών  του Ερυθρού Σταυρού περιφερειακού τμήματος  Κομοτηνής,  που ήταν παρών στο γήπεδο καθώς προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή του Κοσμίου Κυπιρτόγλου που τραυματίστηκε στον  ευτυχώς όχι σοβαρά στον αστράγαλο και αποχώρησε από το ματς.
Η δεύτερη ισοπαλία της αγωνιστικής σημειώθηκε στην Ξυλαγανή όπου ο τοπικός Ορφέας ήρθε 2-2 με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.
Τέλος η Δόξα Σώστη ξεκούραστα πήρε τρείς βαθμούς καθώς έπαιζε με τον ΑΟ Νέας Καλλίστης που ως γνωστόν έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής της Α1
Ορφέας  Στρύμης – Δόξα Προσκυνητών 0-5
Ηρακλής Σαπών – Δόξα Νέου  Σιδηροχωρίου 2-2
Αετός Μίσχου – Ελπίδα Σαπών 0-1
Ορφέας Ξυλαγανής – Σπάρτακος Αγίων  Θεοδώρων 2-2
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αστέρας Αιγείρου 4-1
ΑΟ Νέα Καλλίστης  – Δόξα Σώστη 0-3 (α.α.)
 
Η Βαθμολογία μετά από 7αγωνιστικές
01. Δόξα Προσκυνητών 21
02. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  19
03. Ελπίδα Σαπών  15
04.  Αστέρας Αιγείρου  13
05. Δόξα Σώστη  12
06. ΠΑΟΚ Κοσμίου  12
07. Ηρακλής Σαπών  8
08.  Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων  8
09. Ορφέας Ξυλαγανής  8
10. Ορφέας Στρύμης  3
11. Αετός Μίσχου 1
12. Α.Ο. Νέας Καλλίστης 0
 
Η επόμενη 8η αγωνιστική της Α1
Αετός Μίσχου – Ορφέας Ξυλαγανής
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – ΠΑΟΚ Κοσμίου
Ελπίδα Σαπών – Ορφέας Στρύμης
Αστέρας Αιγείρου – Ηρακλής Σαπών
Δόξα Νέου  Σιδηροχωρίου – Δόξα Σώστη
Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Νέας Καλλίστης 3-0 (α.α)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.