7η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί η Δόξα Γρατινής

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 15:00 θα διεξαχθεί η έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης από την οποία απουσιάζει κάποιο ντέρμπι.
 
Η Δόξα Γρατινής βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, όντας η μοναδικά αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική ξεπέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Παγουρίων νικώντας με 1-3 και σήμερα καλείται να αγωνιστεί στο γήπεδο της με τον Ορφέα Στρύμης που προέρχεται από την ήττα με 3-0 στην έδρα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.
Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που μετά τη νίκη του με 6-0 επί του Ορφέα Ξυλαγανής επικεντρώνεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ουραγό Κομψάτο Πολυάνθου που ηττήθηκε με 2-0 από την Ελπίδα Σαπών.
 
Η Ελπίδα Σαπών που με 13 βαθμούς βρίσκεται τυπικά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μεσσούνη που μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 2 βαθμούς.
 
Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Δόξα Σώστη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου έχει μείνει επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή και αναζητά άμεσα τη νίκη στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής που έχει “ανέβει” αγωνιστικά και αυτό φαίνεται και στην βαθμολογία καθώς βρίσκεται πλέον στην ένατη θέση με 5 βαθμούς.
 
Η έκπληξη των έξι πρώτων αγωνιστικών είναι αναμφισβήτητα ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που μετά και τη νίκη του με 3-0 επί του Ορφέα Στρύμης βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος και πάει στην Ξυλαγανή για αντιμετωπίσει τον τοπικό Ορφέα που μετά τη βαριά ήττα από τον Ίασμο βρίσκεται στην όγδοη θέση.
 
Μετά την πάρα πολύ καλή εμφάνιση της στο Κόσμιο, η Δόξα Σώστη υποδέχεται στην έδρα της την Αναγέννηση Παγουρίων σ' ένα ντέρμπι για την κατάληψη της έκτης θέσης. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής: 

Ορφέας Στρύμης – Δόξα Γρατινής
Ορφέας Ξυλαγανής – Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων
Δόξα Σώστη – Αναγέννηση  Παγουρίων
Κομψάτος Πολύανθου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
ΠΑΟΚ Κομοτηνής – ΠΑΟΚ Κοσμίου
ΑΟ Μεσσούνη – Ελπίς Σαπών
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.