6η και 5η Αγωνιστικη Play Off και Play Out

Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας

Το Σάββατο συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής με την 6η αγωνιστική που είναι και η πρώτη του δευτέρου γύρου των Play Off και η 5η αγωνιστική των Play Out.
 
Το μεγάλο παιχνίδι στον υποόμιλο των Play Off θα γίνει στους Προσκυνητές όπου η πρωτοπόρος Δόξα θα αντιμετωπίσει την έτερη Δόξα αυτή του Νέου Σιδηροχωρίου. Μία πολύ σημαντική αναμέτρηση από βαθμολογικής πλευράς καθώς τις δύο ομάδες τις χωρίζουν 6 βαθμοί και σε περίπτωση επικράτησης της ομάδας του Νέου Σιδηροχωρίου η διαφορά θα μειωθεί στους τρείς βαθμούς κάτι που θα βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα καθώς στις εναπομείνασες 4 αγωνιστικές μπορεί να γίνουν τα πάντα. Στα στρατηγία και των δύο μονομάχων μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί για τον δικό τους λόγο ο καθένας. Για τους μεν γηπεδούχους, μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από το Κόσμιο την προηγούμενη αγωνιστική, η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για να αυξηθεί η διαφορά στους 9 βαθμούς αλλά και για να αποφύγει τυχόν περιπέτειες στα επόμενα 4 παιχνίδια που απομένουν. Για τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που της δίνεται για να διεκδικήσει τον τίτλο και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και να μειώσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς. Βέβαια και σε περίπτωση νίκης του Νέου Σιδηροχωρίου η υπόθεση τίτλος είναι δύσκολη καθώς εκτός από ότι θα πρέπει να είναι και αυτοί συνεπείς στις επόμενες 4 αγωνιστικές, θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.
 
Στο Κόσμιο ο ΠΑΟΚ θέλει η μεγάλη νίκη στους Προσκυνητές την προηγούμενη αγωνιστική να έχει και συνέχεια απέναντι στη Δόξα Σώστη που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς μετράει δύο συνεχόμενες ήττες.
 
Με ενδιαφέρον αναμένεται και η αναμέτρηση στις Σάπες μεταξύ της Ελπίδας και του ανεβασμένου αγωνιστικά Αστέρα Αιγείρου. Δύο συνεχόμενες ήττες για την ομάδα της Ελπίδας είναι πολλές και θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Από την άλλη η έκπληξη των Play Off o Αστέρας Αιγείρου που ήδη μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες για άλλο ένα παιχνίδι θα παίξει χωρίς άγχος και ελπίζει να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα.
 
Στον υποόμιλο των Play Out θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική που περιλαμβάνει ενδιαφέροντες αναμετρήσεις. Στη Στρύμη ο Ορφέας που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή Σαπών. Και αυτό γιατί σε περίπτωση ήττας και δεδομένου πως ο Ορφέας Ξυλαγανής που είναι μια θέση πιο πάνω παίρνει σίγουρα τρεις βαθμούς η ομάδα της Στρύμης θα μείνει πίσω 14 βαθμούς κάτι που θα κάνει πιο δύσκολο την υπόθεση της παραμονής.
 
Στους Αγίους Θεοδώρους ο Σπάρτακος θα αναμετρηθεί με τον Αετό Μίσχου. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τον Ηρακλή Σαπών ωστόσο η παραμονή δεν έχει κλειδώσει καθώς οι διαφορές είναι πολύ μικρές και για αυτό θα παίξουν γα τους τρείς βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να παραμείνουν ψηλά. Η νίκη είναι το ζητούμενο και για τον Αετό καθώς σε περίπτωση ήττας και νίκης του Ορφέα Στρύμης θα περάσουν αυτοί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, κάτι που δεν θέλουν στην ομάδα του Μίσχου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής των Play Off

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Σώστη: Τσιαβδαρίδης, Γιασάρης, Δανδανίδης
Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Παπαγεωργίου, Δημητριάδης, Τζιώτζιος
Ελπίδα Σαπών – Αστέρας Αιγείρου: Χούσκογλου, Μπερμπέρ, Κοτσαρίδης
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16:00 μ.μ.

5η Αγωνιστική Play Out Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των Play Out
 
Ορφέας Στρύμης – Ηρακλής Σαπών: Κιγιτζή, Γκιόσης, Σαχίνη
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Αετός Μίσχου: Ρόιδος, Μωραΐτης, Ευγενίδου
 
Ρεπό θα έχει ο Ορφέας Ξυλαγανής
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16:00 μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.