6η Αγωνιστικη Football League

Τον Πανελευσινιακό υποδέχεται ο Πανθρακικός

Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Football League o Πανθρακικός  το μεσημέρι της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τον ουραγό της βαθμολογίας Πανελευσινιακό με στόχο τη νίκη που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. 

Εκτός Ρομπέρ, Μυρθιανός, ερωτηματικό για Νικόλτση 

Ο Κώστας Βασιλακάκης που θα κάτσει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα στον πάγκο του Πανθρακικού δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ρομπέρ, Μυρθιανό ενώ παίζεται την τελευταία στιγμή να είναι στην αποστολή ο Νικόλτσης.
Τα ευχάριστα για τον προπονητή του Πανθρακικού είναι η επιστροφή του Μπουγαΐδη. 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης 

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Παρχαρίδης του συνδέσμου Δράμας, με βοηθούς τους Χατζηνάκο (Δράμας) και Καμπούρη (Σερρών).
 
Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Γκουγκούδης (Σερρών). 

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης 

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανθρακικός έκανε γνωστό πως για τις ανάγκες του αγώνα θα ανοίξει μόνο η Θύρα 1, στην οποία το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ για τους ενήλικους και 3 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών, ενώ στα VIP το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ και 5 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών.
 
Εισιτήρια μπορεί να προμηθευτεί κάποιος είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανθρακικός στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 2, κάτω από τη Θύρα 2 του ΔΑΚ Κομοτηνής, είτε από την ιστοσελίδα viva.gr. Επίσης τη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ημέρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία θα ανοίξουν στις 13:30.
 
Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο καθώς και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα  της 6ης αγωνιστικής 

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κισσαμικός
Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός
Πανθρακικός – Πανελευσινιακός
Άρης – Τρίκαλα
Αγροτικός Αστέρας – Πανσερραϊκός
Αιγινιακός –  Απόλλων Σμύρνης
Καλλιθέα – ΟΦΗ
Σπάρτη – ΑΕΛ Καλλονής
Χανιά – Λαμία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.