6η Αγωνιστικη Α1 ερασιτεχνικης κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Νέο Σιδηροχώρι

Με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο (31/10) το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Θράκης,  στο οποίο μετά την αποχώρηση  του ΑΟ Νέας Καλλίστης έχουν αλλάξει τα δεδομένα καθώς οι ομάδες που έμειναν είναι πλέον 11 πράγμα που σημαίνει πως στο τέλος θα αποχωρήσει μόνο μία.
 
Σε αυτήν την  αγωνιστική ξεχωρίζει το παιχνίδι που θα γίνει στο Νέο Σιδηροχώρι όπου η τοπική Δόξα μία εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Αναμφίβολα ένα ντέρμπι  στο οποίο  αναμένεται να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο και να προσελκύσει αρκετό κόσμο καθώς πρόκειται για δύο από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας. Για την ομάδα της Δόξας αυτό το παιχνίδι είναι το πρώτο δύσκολο τεστ στο πρωτάθλημα και το πρώτο της ντέρμπι από το οποίο θέλει να μείνει αλώβητη και να πάρει τους τρείς βαθμούς που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Από την άλλη ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ Κοσμίου με το δίδυμο Δανίδη –  Τσορμπατζόγλου στον πάγκο παρουσιάζεται στα τελευταία βελτιωμένος και θα δώσει τα πάντα για τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.
 
Η έτερη πρωτοπόρος Δόξα Προσκυνητών  που επίσης δεν έχει χάσει βαθμό στις πρώτες πέντε αγωνιστικές όπως και η συγκάτοικος της,  αναμένεται να έχει εύκολο έργο στην έδρα της απέναντί στον Αετό Μίσχου.
 
Η τρίτη της βαθμολογίας Ελπίδα Σαπών μετά το στραβοπάτημα που είχε στο ντέρμπι με τους Προσκυνητές  θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντί στον Ορφέα Ξυλαγανής εντός έδρας.
 
Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο γήπεδο Αιγείρου όπου Αστέρας και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων θα παλέψουν για την νίκη που θα τους εδραιώσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.
 
Στο γήπεδο της η Δόξα Σώστη που προέρχεται από σημαντικό διπλό στον Μίσχο την προηγούμενη αγωνιστική θέλει να κάνει το δύο στα δύο απέναντι στον Ορφέα Στρύμης.
 
Τέλος ο Ηρακλής Σαπών εύκολα θα πάρει το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα καθώς αγωνίζεται με τον ΑΟ Νέας Καλλίστης που ως γνωστών έχει αποχωρίσει από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α1

Ελπίδα Σαπών – Ορφέας Ξυλαγανής
Αστέρας Αιγείρου – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων
Δόξα Προσκυνητών – Αετός Μίσχου
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου
Δόξα Σώστη – Ορφέας Στρύμης
ΑΟ Νέας Καλλίστης – Ηρακλής Σαπών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.