6η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Απουσία ντέρμπι αλλά με παγίδες

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου πρόκειται να διεξαχθεί η 6η αγωνιστική για την Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης από την οποία απουσιάζει κάποιο ντέρμπι.
 
Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, Δόξα Γρατινής, μετά την μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου βρίσκεται στο +5 από τον Μέγα και καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Παγουρίων που προέρχεται από την μεγάλη νίκη με 2-3 επί του Ορφέα Στρύμης.
 
Ο δεύτερος στην βαθμολογία, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, μετά την απρόσμενη ήττα με 2-0 από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Ορφέα Ξυλαγανής που μετά την ήττα του με 0-2 από την Ελπίδα Σαπών βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου αντιμετωπίζει εντός έδρας την Δόξα Σώστη, που προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του ΑΟ Μεσσούνης και θέλει την νίκη για να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή.
 
Η Ελπίδα Σαπών βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και μετά το διπλό στον Ορφέα Ξυλαγανής θέλει τη νίκη απέναντι στον ουραγό Κομψάτο Πολυάνθου για να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή του πρωταθλήματος.
 
Μετά την πολύ μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων μπήκε στην πεντάδα και αντιμετωπίζει τον Ορφέα Στρύμης που μετά την ήττα με 2-3 από την Αναγέννηση Παγουρίων βρίσκεται στην 10η θέση και δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες.
 
Τέλος μετά το 2-2 με τον Κομψάτο Πολυάνθου ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Μεσσούνης, σ'ενα παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον καθώς και οι δυο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία. 

Αναλυτικά οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας 

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ορφέας Στρύμης
Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Γρατινής
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ορφέας Ξυλαγανής
ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Σώστη
Ελπίς Σαπών-Κομψάτος Πολυάνθου
ΑΟ Μεσσούνης-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.