5η αγωνιστικη Β΄ κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου πρόκειται να διεξαχθεί κανονικά η 5η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης με ορισμένες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
 
Η Βιστωνίδα Κοπτερού μετά και τη νίκη της επί του Αετού Μίσχου με 3-1 βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο 4/4 και πλέον επικεντρώνεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΣ Αγιοχωρίου που μετά την ήττα από τον ΑΟ Φαναρίου με 3-2 βρίσκεται στην 11η θέση και χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση είναι ξεκάθαρο, μένει αυτό όμως να επιβεβαιωθεί και στο χορτάρι.
 
Στην αναμφισβήτητα πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής ο ΑΟ Μύστακα υποδέχεται τον ΑΟ Φαναρίου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 3-2 επί του Ηρακλή Σαπών και συγκατοικούν στη δεύτερη θέση με τους φιλοξενούμενους μετά την νίκη και των τελευταίων επί του ΑΣ Αγιοχωρίου. Πρόκειται για ένα αμφίροπο παιχνίδι που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Ο ΑΠΣ Πανθρακικός μετά την εκκωφαντική του νίκη με 5-1 επί της Ελπίδας Κομοτηνής πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην έδρα του ΑΟ Φιλία που την περασμένη βδομάδα είχαν ρεπό. Ο Πανθρακικός βρίσκεται στην 5η θέση με 6 βαθμούς ενώ ο ΑΟ Φιλία στην 9η έχοντας συγκεντρώσει 3 βαθμούς.
 
Ένα κρίσιμο παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στην έδρα του Αετού Μίσχου που μετά την ήττα από την Βιστωνίδα Κοπτερού βρίσκεται στην 6η θέση, μία θέση πάνω από την Ένωση Ασωμάτων την οποία και θα υποδεχθεί την Κυριακή με στόχο να “αγγίξει” τετράδα. Η Ένωση Ασωμάτων προέρχεται από την νίκη με 3-1 επί του Πόντου Κομοτηνής.
 
Μετά το επιβλητικό διπλό του στην έδρα της ΑΕ Κομοτηνής με 1-4 το Ατσάλι Αρχοντικών καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΠΑΕ Ποντίων που όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό δεν αγωνίζεται καθώς εκκρεμεί η απόφαση από την ΕΠΟ για την φανέλα με το μήνυμα “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ”. Το παιχνίδι δεν είναι γνωστό αν θα διεξαχθεί με τις πιθανότητες να τείνουν προς την μη διεξαγωγή, καθώς δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση από πλευράς ΕΠΟ που θα είναι κομβική για το μέλλον της ομάδας του Πόντου στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Η ΑΕ Κομοτηνής μετά την βαριά ήττα από το Ατσάλι Αρχοντικών φιλοξενείται στην έδρα του Πόντου Κομοτηνής που η ήττα από την Ένωση Ασωμάτων την διατήρησε στην 14η θέση με 0 βαθμούς και σίγουρα η απόκτηση βαθμών είναι επιτακτική για την ομάδα του Πόντου.
 
Οι Ελπίδες Κομοτηνής αποτελούν ουραγό της βαθμολογίας με -8 και υποδέχονται την Νέα Δόξα Υφαντών που έχοντας 0 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας. 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής 

Γήπεδο Κάλχα: ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου – Ατσάλι Αρχοντικών, Δανδανίδης, Μωραΐτης, Μαντζαβέλλας
Γήπεδο Ρ/Σ ΕΠΣ: Ελπίδες Κομοτηνής – Νέα Δόξα Υφαντών, Καραγιάννης, Σιουμπάρας, Γεωργιάδης
Γήπεδο Εκτενεπόλ: Πόντος Κομοτηνής – ΑΕ Κομοτηνής, Λάπατας, Χαρίτσης, Πανταζής
Γήπεδο Άλσους: ΑΟ Φιλία Κομοτηνής – ΑΠΣ Πανθρακικός, Δρακίδης, Τζιώτζιος, Καρακασίδης
Γήπεδο Μίσχου: Αετός Μίσχου – Ένωση Ασωμάτων, Παπαγεωργίου, Γκιόσης, Γαρδικιώτης
Γήπεδο Αγιοχωρίου: ΑΣ Αγιοχωρίου – Βιστωνίδα Κοπτερού, Γκόγκος, Βασιλείου, Κελεσίδης
Γήπεδο Μύστακα: ΑΟ Μύστακα ς- ΑΟ Φαναρίου, Μπαλάφας, Κοτσαρίδης, Κατσιγιάννης
Ρεπό: Ηρακλής Σαπών
 
Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.