5η Αγωνιστικη Β΄ Κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Στραβοπάτησε η πρωτοπόρος Βιστωνίδα Κοπτερού

Το μεσημέρι της Κυριακής διεξήχθη η 5η αγωνιστική της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, μία αγωνιστική που πραγματικά τα είχε όλα.
 
Αρχικά η Βιστωνίδα Κοπτερού γκέλαρε στην έδρα του ιδιαίτερα μαχητικού ΑΣ Αγιοχωρίου(2-2). Στραβοπάτημα που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Πανθρακικός που πήρε σημαντικό διπλό στον ΑΟ Φιλία με 0-1 και μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά από την κορυφή.
 
Στη μάχη της τρίτης θέσης ο Μύστακας με το Φανάρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 στο αναμφισβήτητα καλύτερο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.
 
Το Ατσάλι Αρχοντικών υπέταξε με 0-6 την ΠΑΕ Ποντίων, που αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό και αυτό σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική του εικόνα, ενώ η Ένωση Ασωμάτων πήρε πολύ σημαντικό τρίποντο στην έδρα του Αετού Μίσχου, νικώντας με 1-3.
 
Τέλος η Α.Ε Κομοτηνής νίκησε εκτός έδρας με 1-3 τον Πόντο Κομοτηνής ενώ το παιχνίδι μεταξύ Ελπίδων Κομοτηνής και Νέας Δόξας Υφαντών δεν διεξήχθη καθώς οι γηπεδούχοι δεν είχαν στην αποστολή ποδοσφαιριστή γεννημένο το 2000, όπως επιβάλλεται από τους κανονισμούς. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

 

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-Ατσάλι Αρχοντικών 0-6
Ελπίδες Κομοτηνής-Νέα Δόξα Υφαντών Δεν διεξήχθη
Πόντος Κομοτηνής-ΑΕ Κομοτηνής 1-3
ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-1
Αετός Μίσχου-Ένωση Ασωμάτων 1-2
ΑΣ Αγιοχωρίου-Βιστωνίδα Κοπτερού 2-2
ΑΟ Μύστακας-ΑΟ Φαναρίου 3-3
Ρεπό: Ηρακλής Σαπών

 

Η Βαθμολογία

 

1 Βιστωνίδα Κοπτερού 13
2 ΑΠΣ Πανθρακικός 12
3 ΑΟ Μύστακας 10
4 ΑΟ Φαναρίου 10
5 Ηρακλής Σαπών 9
6 Ένωση Ασωμάτων 7
7 Ατσάλι Αρχοντικών 7
8 Αετός Μίσχου 6
9 ΑΕ Κομοτηνής 6
10 ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 3
11 Δόξα Υφαντών 3
12 ΑΣ Αγιοχωρίου 2
13 ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου 0
14 Πόντος Κομοτηνής 0
15 Ελπίδες Κομοτηνής -8

 
Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η απόφαση της ΕΠΟ για την έφεση της ΠΑΕ Ποντίων κατά της απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης για την κατοχύρωση του αγώνα ΑΠΣ Πανθρακικός-ΠΑΕ Ποντίων με 3-0 α.α. υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Επίσης εκκρεμεί η απόφαση της Π.Ε. ΕΠΣ Θράκης για τον αγώνα Ελπίδες Κομοτηνής-Δόξα Υφαντών.

Ακόμη σημειώνεται ότι η Ένωση Ασωμάτων και Ελπίδες Κομοτηνής ξεκίνησαν με -6 και τέλος Ο ΑΣ Αγιοχωρίου έχει έναν μηδενισμό και -5 βαθμούς, οι Ελπίδες Κομοτηνής έχουν έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς, η ΠΑΕ Ποντίων έχει δύο μηδενισμούς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.