5η Αγωνιστικη Play Off Α1 Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Τα Play Off της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας συνεχίζονται το Σάββατο με την 5η αγωνιστική. Μετά την επικράτηση της την Τετάρτη μέσα στις Σάπες επί της Ελπίδας,  η πρωτοπόρος Δόξα Προσκυνητών θέλει να διατηρήσει ή να αυξήσει ανάλογα με τα αποτελέσματα τη διαφορά των 8 βαθμών από τους διώκτες της απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Για την ομάδα του Κοσμίου δύο συνεχόμενες ήττες με Ελπίδα Σαπών και Αστέρα Αιγείρου είναι πάρα πολύ και οι παίχτες του Γιώργου Δίγκα θα παλέψουν για  το  θετικό αποτέλεσμα.
 
Στο Νέο Σιδηροχώρι η κυπελλούχος Δόξα θα φιλοξενήσει την Ελπίδα Σαπών. Οι γηπεδούχοι, που την προηγουμένη αγωνιστική πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στα Play Off, θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα. Από την άλλη η Ελπίδα μπορεί την Τετάρτη να έχασε την ευκαιρία να  μειώσει τη διαφορά από τους Προσκυνητές στους τρεις βαθμούς ωστόσο  στην ομάδα των Σαπών δεν πτοούνται και θα παλέψουν να κρατηθούν ψηλά μέχρι τέλους.
 
Το τρία στα τρία θα προσπαθήσει να πετύχει ο  ανεβασμένος και  αήττητος στα τελευταία  δύο παιχνίδια  Αστέρας Αιγείρου που θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του τη Δόξα Σώστη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες με Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ΠΑΟΚ Κοσμίου και θέλουν να προσθέσουν άλλη μία στο ενεργητικό τους. Στο αντίπαλο στρατόπεδο αφήνουν πίσω την ήττα από το Νέο Σιδηροχώρι την Τετάρτη και είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα  της  5ης αγωνιστικής των Play Off

Δόξα Προσκυνητών – ΠΑΟΚ Κοσμίου
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σαπών
Αστέρας Αιγείρου – Δόξα Σώστη
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:30 μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.