5η Αγωνιστικη Α2 ερασιτεχνικης κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Πιο καλή η μοναξιά για την Ένωση Ασωμάτων

Σε 2 δόσεις πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας με την Ένωση Ασωμάτων να εκμεταλλεύεται το στραβοπάτημα της ΑΕ Κομοτηνής μένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.
 
Συγκεκριμένα, το Σάββατο η ομάδα των Ασωμάτων αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε εντός έδρας της Αναγέννησης Παγουρίων με 2-1.
 
Την ίδια ώρα η ΑΕ Κομοτηνής στο γήπεδο του Κοπτερού άφησε βαθμούς απέναντι στη Βιστωνίδα καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 και έπεσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα η ομάδα της Βιστωνίδας για άλλη μία αγωνιστική δεν μπόρεσε να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αποσπώντας την τρίτη της ισοπαλία.
 
Στο τρίτο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το Αγιοχώρι σε ένα χορταστικό παιχνίδι κέρδισε 4-2 την ΠΑΕ Ποντίων η οποία παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.
 
Το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Μεσούνης ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου διατήρησε και αυτός το αήττητο επικρατώντας του ΑΟ Φαναρίου με σκορ 1-3 και ανέβηκε στην 6η θέση έχοντας 7 βαθμούς.
 
Στο γήπεδο της Εκτενεπόλ ο Πόντος Κομοτηνής πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Μύστακα με σκορ 1-0.
 
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα της η Δόξα Γρατινής κέρδισε τον Αλανότοπο με 2-0 και τον έπιασε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Α2

Σάββατο 31 Οκτωβρίου
 
Ένωση Ασωμάτων – Αναγέννηση Παγουρίων 2-1
Βιστωνίδα Κοπτερού – ΑΕ Κομοτηνής 1-1
ΑΣ Αγιοχωρίου – ΠΑΕ Ποντίων 4-2
 
Κυριακή 1 Νοεμβρίου
 
ΑΟ Φαναρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-3
Πόντος Κομοτηνής – ΑΟ Μύστακα 1-0
Δόξα Γρατινής – Νεολαία Αλανότοπου 2-0 

Η βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές

ΑΕ Κομοτηνής 13
Ένωση Ασωμάτων 13
ΑΣ Αλανότοπος 9
Δόξα Γρατινής 9
ΑΟ Φαναρίου 8
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 7
Πόντος Κομοτηνής 7
Αναγέννηση Παγουρίων 6
ΑΣ Αγιοχωρίου 4
Βιστωνίδα Κοπτερού 3
ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου 0

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.