5η Αγωνιστικη Α1 ερασιτεχνικης κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Τα βλέμματα στραμμένα στις Σάπες

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο  το Πρωτάθλημα της Α1ερασιτεχνικής κατηγορίας η οποία περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια και δύσκολες εξόδους για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
 
Το παιχνίδι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον την 5η αγωνιστική και αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο στο δημοτικό γήπεδο Σαπών  ‘’Καλλιπάτειρα’’ είναι αυτό μεταξύ της Ελπίδας Σαπών και μίας εκ των πρωτοπόρων της Δόξας Προσκυνητών. Οι γηπεδούχοι εκτός από το στραβοπάτημα που είχαν την 1η αγωνιστική έκτοτε μετράνε μόνο νίκες  μάλιστα οι δύο εκτός έδρας με Κόσμιο και Σώστη. Το ζητούμενο για την Ελπίδα είναι η νίκη  που θα την φέρει στην κορυφή της  βαθμολογίας  και  ο Βασίλης Χαριτόπουλος γνωρίζει πως η ομάδα του έχει την ποιότητα και τους παίχτες να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στους πρωταθλητές.  Από την άλλη η  Δόξα Προσκυνητών  είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας  μάλιστα μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια πάνω από δύο γκολ.  Το μόνο που  σκέφτονται  στο στρατόπεδο των πρωταθλητών  δεν είναι τίποτε άλλο εκτός από την νίκη που θα τους  διατηρήσει σε τροχιά τίτλου και αν αυτή συνδυαστεί με στραβοπάτημα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου θα είναι το ιδανικό για την ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη.
 
Η έτερη πρωτοπόρος της βαθμολογίας Δόξα  Νέου Σιδηροχωρίου δοκιμάζεται και θα έχει δύσκολο έργο εκτός έδρας απέναντι στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος με την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Τάσου Μπόζη έχει αλλάξει προς το καλύτερο και αγωνιστικά  και ψυχολογικά.  Από την άλλη η φετινή Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου δείχνει ένα κράμα ομάδας που δεν πτοείται από δύσκολες έδρες και οι παίχτες του Σάκη Σκούλη θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και ανάλογα με το αποτέλεσμα στις Σάπες ίσως στο τέλος της αγωνιστικής να οδηγούν αυτοί μόνοι αήττητοι την κούρσα του πρωταθλήματος. 
 
Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στην Ξυλαγανή όπου ο τοπικός Ορφέας μετά από 2 αγωνιστικές χωρίς βαθμούς θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Αστέρα Αιγείρου.
 
Στο Κόσμιο ο ΠΑΟΚ με άλλον αέρα πλέον, μετά την αλλαγή προπονητή,  λόγω ποιότητας και επιπέδου δύσκολα ή εύκολα  αναμένεται να επικρατήσει της ουραγού της βαθμολογίας Νέας Καλλίστης.
 
Στον Μίσχο ο Αετός θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του νίκη απέναντι στην Δόξα Σώστη, η οποία μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες θέλει να «ρεφάρει»  παίρνοντας  αυτή τους τρεις βαθμούς.
 
Τέλος  ο Ορφέας Στρύμης θέλει να φορέσει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχε δείξει εκτός με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Ηρακλή Σαπών . 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 και οι διαιτητές

Ορφέας Ξυλαγανής – Αστέρας Αιγείρου – Παπαγεωργίου, Γιασάρης, Καρακασίδης
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Α.Ο.  Νέας  Καλλίστης – Χαρίτσης, Δαναδανίδης, Καραγιάννης
Ελπίδα Σαπών – Δόξα Προσκυνητών – Τοπούζης, Δημητριάδης, Τζιώτζιος
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Τσιαβδαρίδης, Μπαλάφας, Γκιόσης
Αετός Μίσχου – Δόξα Σώστη – Κακουλίδης, Μωραΐτης, Παναγιωτίδης
Ορφέας Στρύμης – Ηρακλής Σαπών – Δρακίδης, Ραΐφ, Σαχίνη
Όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 15:00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.