5η αγωνιστικη Α΄ κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική για την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, η οποία είχε αναβληθεί λόγω της εθνικής επετείου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
 
Στο πρόγραμμα της αγωνιστικής δεσπόζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα στη Δόξα Γρατινής και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κάλχα. Η Δόξα προέρχεται από την άνετη εκτός έδρας επικράτηση με 1-7 επί της Μεσσούνης, ενώ ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 4-2 επί της Αναγέννησης Παγουρίων. Όπως είναι φυσικό περιμένουμε όλοι μια πολύ δυνατή και αμφίρροπη αναμέτρηση.
 
Ο δεύτερος στον πίνακα της βαθμολογίας, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, μετά την εμφατική νίκη επί του Ορφέα Στρύμης με 5-1 καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ιδιαίτερα μαχητικού Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ελπίδα Σαπών (0-0). Πρόκειται για μια αναμέτρηση-ερωτηματικό λόγω κυρίως των σκαμπανεβασμάτων στην απόδοση του Σπάρτακου, που έως τώρα εμφανίζει δύο πρόσωπα στην απόδοση του αλλά και στη διάθεση που θα επιδείξουν οι παίχτες του Ιάσμου.
 
Μία ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής είναι αυτή ανάμεσα στον Ορφέα Ξυλαγανής και της Ελπίδας Σαπών. Και οι δύο ομάδες έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των δύο την προηγούμενη αγωνιστική, αφού από τη μια ο Ορφέας γνώρισε ήττα εκτός προγράμματος από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής με 2-1 από την άλλη, όπως γράψαμε και παραπάνω, η Ελπίδα έμεινε στο 0-0 με τον Σπάρτακο και πλέον βρίσκεται στο -5 από την κορυφή.
 
Στο γήπεδο του Σώστη η τοπική Δόξα θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Μεσσούνης σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση. Η Δόξα προέρχεται από τη νίκη με 4-0 στο τοπικό ντέρμπι επί του Κομψάτου Πολυάνθου ενώ η Μεσσούνη από τη βαριά ήττα από τη Γρατινή.
 
Στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα ο Ορφέας Στρύμης υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες και θα «κυνηγήσουν» τους τρεις βαθμούς της νίκης.
 
Τέλος ο ουραγός Κομψάτος Πολυάνθου φιλοξενεί στην έδρα του τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και θέλει τη νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση αλλά και να μειώσει τη διαφορά με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω του. Ο ΠΑΟΚ πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην αναμέτρηση, καθώς προέρχεται από την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 επί του Ορφέα Ξυλαγανής.
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 

Ακολουθούν αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων: 

Δόξα Σώστη – ΑΟ Μεσσούνης: Χαμαλίδης, Βασιλείου, Κοτσαρίδης
Δόξα Γρατινής – ΠΑΟΚ Κοσμίου: Δρακίδης, Τζιώτζιος, Γκιόσης
Κομψάτος Πολυάνθου – ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Παπαγεωργίου, Καρακασίδης, Γαρδικιώτης
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Χαρίτσης, Μπαλάφας, Μωραΐτης
Ορφέας Ξυλαγανής – Ελπίδα Σαπών: Κουμπαράκης, Δανδανίδης, Καραγιάννης
Ορφέας Στρύμης – Αναγέννηση Παγουρίων: Χούσκογλου, Τσιαβδαρίδης, Λαπατάς

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.