4η Αγωνιστικη πρωταθληματος Α1 ερασιτεχνικης κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Προσκυνητές και Νέο Σιδηροχώρι μαζί οδηγούν την κούρσα

Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής με νίκες των δύο εκ των τριών πρωτοπόρων. Στο ντέρμπι της κορυφής η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου σταμάτησε το σερί των τριών νικών του Αστέρα Αιγείρου και με δύο γκολ των Χατζηπαππά και Κόσιη έκανε το απόλυτο τέσσερα στα τέσσερα παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
 
Η δεύτερη πρωτοπόρος Δόξα Προσκυνητών είχε τελικά πιο εύκολο έργο στο τοπικό ντέρμπι με τον Ορφέα Ξυλαγανής καθώς επικράτησε στην έδρα της με σκορ 5-0 και μαζί με την ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου οδηγούν την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας από 12 βαθμούς.
 
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Ελπίδα Σαπών που κέρδισε 0-2 εκτός έδρας τη Δόξα Σώστη με γκολ που πέτυχαν οι Θανάσης Καραπάτσιος που σκόραρε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 82΄απέναντι στην παλιά του ομάδα και Αραμπατζής με πλασέ στο 88΄.
 
Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Τάσου Μπόζη στον πάγκο του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων καθώς κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 0-2 τον Α.Ο. Καλλίστης που είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 χωρίς να έχει κερδίσει ούτε έναν βαθμό.
 
Με το δεξί ξεκίνησε στον πάγκο του ΠΑΟΚ Κοσμίου ο Σάκης Δανίδης επικρατώντας με σκορ 3-0 του αξιόμαχου Ορφέα Στρύμης με τέρματα των Κωσκολού, Πασχάλη και Ζαχαρόπουλο.
 
Τέλος τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα πήραν στο μεταξύ τους παιχνίδι ο Ηρακλής Σαπών και ο Αετός Μίσχου καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλές χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Α1 και η βαθμολογία

Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξυλαγανής 5-0
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αστέρας Αιγείρου 2-0
Δόξα Σώστη – Ελπίδα Σαπών 0-2
Α.Ο. Νέας Καλλίστης – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-2
Ηρακλής Σαπών – Αετός Μίσχου 0-0
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Στρύμης 3-0 

Η βαθμολογία μετά από τέσσερις αγωνιστικές

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 12
Δόξα Προσκυνητών 12
Ελπίδα Σαπών 10
Αστέρας Αιγείρου 9
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 7
Ορφέας Ξυλαγανής 6
ΠΑΟΚ Κοσμίου 6
Ορφέας Στρύμης 3
Δόξα Σώστη 3
Ηρακλής Σαπών 1
Αετός Μίσχου 1
Α.Ο. Νέας Καλλίστης 0

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.