4η Αγωνιστικη Football League

Τον Κισσαμικό υποδέχεται ο Πανθρακικός, αναζητώντας τους βαθμούς της νίκης

Το δεύτερο του παιχνίδι εντός έδρας θα δώσει ο Πανθρακικός το μεσημέρι της Κυριακής 4/12 στις 15:00 με αντίπαλο τον Κισσαμικό στo πλαίσιo της 4ης αγωνιστικής της Football League.
Με μόλις έναν βαθμό στις πρώτες αγωνιστικές ο Πανθρακικός χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά.
Ο Κώστας Ανυφαντάκης για αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεση του τους Πλέγα και Ηλιάδη ενώ η συμμετοχή του Μπουγαΐδη θα κριθεί την τελευταία στιγμή. 

Στην Κομοτηνή από την Παρασκευή ο Κισσαμικός 

Η ομάδα του Κισσαμικού ξεκίνησε το ταξίδι της από τα Χανιά το βράδυ της Πέμπτης και ήδη από την Παρασκευή βρίσκεται στην Κομοτηνή, όπου θα ολοκληρώσει το στάδιο της προετοιμασίας τη για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. 

Η αποστολή του Κισσαμικού για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό 

Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Αντωνιάδης, Γκούμας, Μάριο Μαρτίνεθ, Τιάγκο Σίλβα, Θέος, Κίκε, Βλάχος, Μίλιτς, Μάντζης. 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης 

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τζουμαλάκης του συνδέσμου Σερρών με βοηθούς τους Ζιγκερίδη επίσης Σερρών) και Κούλα Χουσεΐν του συνδέσμου Ξάνθης.
Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Κυριαζίδης (Έβρου). 

Η ΕΠΟ τιμάει τα θύματα της Σαπεκοένσε 

Με απόφαση της η ΕΠΟ σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που έγινε στην Κολομβία.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με απόφαση της Π.Δ.Ε./Ε.Π.Ο. θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία και μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Σαπεκοένσε. Η απόφαση αφορά σε όλους τους αγώνες από σήμερα, Τετάρτη 30/11/2016, έως και την προσεχή Τετάρτη 7/12/2016, οπότε ολοκληρώνεται το σύνολο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των εθνικών διοργανώσεων». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής 

Πανθρακικός – Κισσαμικός
Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Σμύρνης
Λαμία – Πανελευσινιακός
Παναιγιάλειος – Αγροτικός Αστέρας
Σπάρτη – Αιγινιακός
ΑΟ Χανιά – Αχαρναϊκός
Καλλιθέα – Πανσερραϊκός
Άρης Θεσσαλονίκης – ΑΕΛ Καλλονής
Τρίκαλα – ΟΦΗ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.