42 μεταλλια για τους αθλητες του Α.Σ.Μ.Τ “ΔΙΑΣ” BUDO ACADEMY A. PARASIDIS στο πρωταθλημα Βορειου Ελλαδος Ju-Jitsu

Συμμετείχε και στο κύπελλο Ελλάδος Combat Ju-Jitsu με 12 αθλητές

Με 42 μετάλλια επέστρεψε ο Α.Σ.Μ.Τ “ΔΙΑΣ” BUDO ACADEMY A. PARASIDIS από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, όπου πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ju-Jitsu και το κύπελλο Ελλάδος Combat ju-jitsu με την εκπαιδευτική ομάδα των Αλέξανδρου Παρασίδη, Χριστίνας Παρασίδου και Σάκη Γκογκιάν.

Το σύνολο των αθλητών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ήταν 354 από 18 συλλόγους. Ανάμεσα σε αυτούς 46 αθλητές της “ΔΙΑΣ” BUDO ACADEMY A. PARASIDIS κατάφεραν με την άψογη εμφάνιση τους και παρά το υψηλό επίπεδο, να μας κάνουν περήφανους και να επιστρέψουν στην πόλη μας με 14 Χρύσα, 21 Αργυρά, 7 Χάλκινα και 4 τέταρτες θέσεις.

Ταυτόχρονα ο Α.Σ.Μ.Τ “ΔΙΑΣ” BUDO ACADEMY A. PARASIDIS ήταν στην ευχάριστη θέση για πρώτη φορά φέτος να συμμετέχει στο κύπελλο Ελλάδος Combat Ju-Jitsu με 12 αθλητές. Με τη σκληρή προπόνηση και την άψογη εμφάνιση τους οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να κατακτήσουν 3 χρυσά και 9 αργυρά μετάλλια.

Το Combat Ju-Jitsu είναι ένα πλήρες σύστημα μικτών πολεμικών τεχνών με πλήρη επαφή. Στην πόλη της Κομοτηνής εκπροσωπείται αποκλειστικά και μόνο από τον Α.Σ.Μ.Τ “ΔΙΑΣ” BUDO ACADEMY A. PARASIDIS. Στη διοργάνωση έγινε η απονομή του 1ου DAN combat Ju-Jitsu στον υπεύθυνο προπονητή του συλλόγου, Αλέξανδρου Παρασίδη, από τον δάσκαλο και υπεύθυνο προπονητή Ελλάδος Κ. Δημητρόπουλο Ιωάννη.

Η προπονητική ομάδα και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά γονείς και κηδεμόνες για την υπομονή, την κατανόηση και τη συνεχή στήριξη σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.