3η αγωνιστικη Β ΄φασης Κυπελλου ΕΠΣ Θρακης

Έπεσε η αυλαία της Β΄φάσης χωρίς εκπλήξεις

Σήμερα Τετάρτη  4/11 ολοκληρώθηκε η Β΄φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης καθώς διεξήχθη η  τρίτη και τελευταία αγωνιστική   με αρκετές ομάδες να εξασφαλίζουν την πρόκριση την τελευταία στιγμή.
Μεγάλη έκπληξη σε αυτήν την φάση δεν υπήρξε καθώς από τις  8 ομάδες της Α1 ερασιτεχνικής προκρίθηκαν οι 7 με τον Αετό Μίσχου μόνο να μένει εκτός από τα ημιτελικά.
 Η μόνη ομάδα που θα εκπροσωπήσει τις μεγαλύτερες κατηγορίες και συγκεκριμένα την Α2 είναι η Ένωση Ασωμάτων που τερμάτισε αήττητη στον 2ο όμιλο.   

Στον πρώτο όμιλο η Δόξα Προσκυνητών και κάτοχος του κυπέλλου έκανε το απόλυτο τρία στα τρία καθώς κέρδισε εκτός έδρας  1-2 την Αναγέννηση Παγουρίων  που ήθελε δική της νίκη και ήττα του Ορφέα Στρύμης για να προκριθεί. Τελικά δεν έγινε τίποτα από τα δύο ο Ορφέας Στρύμης έκανε το καθήκον του κέρδισε τον Δοκό με 2-1 και πέρασε αυτός στα ημιτελικά.

Στον δεύτερο όμιλο τα πράγματα  είχαν ξεκαθαρίσει από την δεύτερη αγωνιστική  με την Ένωση Ασωμάτων να γίνεται η μοναδική ομάδα εκτός Α1 κατηγορίας που περνάει στην ημιτελική φάση καθώς ολοκλήρωσε αυτήν την φάση αήττητη αφού κέρδισε με 2-1  τον Αστέρα Αιγείρου που προκρίθηκε επίσης και αυτός στους 8 του θεσμού.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Αετός Μίσχου πέτυχε το σκορ της αγωνιστικής επικρατώντας του Δοκού  με 8-3.

Στον τρίτο όμιλο που ήταν ο πιο ανοιχτός από όλους τελικά την πρόκριση για την επόμενη φάση πήραν οι δύο ομάδες των Σαπών, Ελπίδα και Ηρακλής που ισοβάθμησαν με 7 βαθμούς.
 Η Ελπίδα  κέρδισε στην Γρατινή την Δόξα με 1-2 και ο Ηρακλής  δείχνοντας χαραχτήρα επικράτησε με 4-0 της Βιστωνίδας Κοπτερού που πήγε στις Σάπες με σκοπό να τον κερδίσει και να τον προσπεράσει στην βαθμολογία αλλά δεν τα κατάφερε.

Τέλος στον τέταρτο όμιλο τα δύο μεγάλα φαβορί  ΠΑΟΚ Κοσμίου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου πήραν τα δύο εισιτήρια. Η Ομάδα του Κοσμίου έκανε το απόλυτο τρία στα τρία καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Αλανότοπου με σκορ 1-4 . Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής η Δόξα Νέου Σιηροχωρίου επικράτησε με σκορ 2-1 του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου που έμεινε χωρίς βαθμό σε αυτήν την φάση.  
 
Στην ημιτελική φάση πέρασαν οι εξής ομάδες:
Δόξα Προσκυνητών, Ορφέας Στρύμης,  Ένωση Ασωμάτων, Αστέρας Αιγείρου, Ελπίδα Σαπών, Ηρακλής Σαπών, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά όμιλο και οι βαθμολογίες
 
1ος όμιλος
Αναγέννηση Παγουρίων – Δόξα Προσκυνητών 1-2
Ορφέας Στρύμης – ΑΠΣ Δοκού 2-1
Βαθμολογία
1. Δόξα Προσκυνητών 9
2. Ορφέας Στρύμης 6
3. Αναγέννηση Παγουρίων 3
4. AΠΣ Δοκού 0
 
2ος όμιλος
Ένωση Ασωμάτων – Αστέρας Αιγείρου 2-1
Αετός Μίσχου – Μέγα Πιστό 8-3
Βαθμολογία
1. Ένωση Ασωμάτων 9
2. Αστέρας Αιγείρου 6
3. Αετός Μίσχου 3
4. Μέγα Πιστό 0  
 
3ος όμιλος
Δόξα Γρατινής – Ελπίδα Σαπών 1-2
Ηρακλής Σαπών – Βιστωνίδα Κοπτερού 4-0
Βαθμολογία
1. Ελπίδα Σαπών 7
2. Ηρακλής Σαπών 7
3. Βιστωνίδα Κοπτερου 3
4. Δόξα Γρατινής 0
 
4ος όμιλος
ΑΣ Αλανότοπος – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-4
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-1
Βαθμολογία
1. ΠΑΟΚ Κοσμίου 9
2. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 6  
3. Νεολαία Αλανότοπου 3
4. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.