36ο ΠΠΠΔΣ: Τροπαιουχος ο ΑΡ.ΜΑ.

Επικράτησε στον τελικό της μαχητικής ομάδας των Ιωαννίνων «Μάριος Ζώνιος» με 4-2

Ο ΑΡ.ΜΑ. από την Θεσσαλονίκη ήταν ο μεγάλος νικητής του 36ου Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων καθώς επικράτησε με 4-2 της μαχητικής ομάδας των Ιωαννίνων «Μάριος Ζώνιος».

Σε μία αναμέτρηση με έντονο συγκινησιακό φορτίο, καθώς αφιερώθηκε στη μνήμη του Μάριου Ζώνιου, Δικηγόρου και αθλητή της ομάδας των Ιωαννίνων, ο ΑΡ.ΜΑ. ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη. Βρέθηκε να προηγείται με 3-0 με τους Ηπειρώτες να μειώνουν σε 3-2 με τον ΑΡ.ΜΑ να «σφραγίζει» τη νίκη λίγο πριν την συμπλήρωση των 90΄ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Πριν την αναμέτρηση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μάριου Ζώνιου ενώ το τρόπαιο δόθηκε στη σύζυγο του, που παρακολούθησε την διοργάνωση φορώντας με υπερηφάνεια την φανέλα με το όνομα του εκλιπόντα σύζυγου της.

Στιγμές που σίγουρα θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων των παρευρισκομένων. Αξίες που αναδύθηκαν σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης όπως αυτή του εθελοντισμού , της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Όλοι ευχαρίστησαν την οργανωτική επιτροπή για την φιλοξενία και ευχήθηκαν το επόμενο καλοκαίρι να ανταμώσουν με πιο φυσιολογικές συνθήκες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.