36ο ΠΠΠΔΣ: Η πιο μεγαλη ωρα ειναι τωρα

ΑΡ.ΜΑ. και Ιωάννινα «Μάριος Ζώνιος» διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το τρόπαιο

Ολοκληρώνεται το απόγευμα το 36ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε ΑΡ.ΜΑ. και Ιωάννινα «Μάριος Ζώνιος» στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο ΑΡ.ΜΑ. ήρθε στην Κομοτηνή με τον «αέρα» του φαβορί, κάτι που επιβεβαίωσε με τις εμφανίσεις του. Μία δυνατή ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, με ποιότητα και πάθος. Οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί άλλωστε που απέκλεισαν την ομάδα της Ροδόπης το απόγευμα της Τετάρτης στα προημιτελικά του θεσμού. Για να φτάσει στον τελικό, ο ΑΡ.ΜΑ. επικράτησε της Λεμεσού με 2-0, της Κατερίνης με 2-1, της Ροδόπης με 3-1 και της Κατερίνης με 4-1.

Για τα Γιάννενα η παρουσία στην Κομοτηνή ήταν πολύ σημαντική καθώς αφιερώθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου Ζώνιου, στον οποίο δόθηκε και η ονομασία της ομάδας. Χωρίς άγχος αλλά με διάθεση και μεγάλο κίνητρο ώστε να αφιερώσουν τις επιτυχίες στη μνήμη του συμπαίχτη τους, τα Γιάννενα «Μάριος Ζώνιος» επικράτησαν της Πέλλας με 4-0, της Κοζάνης με 0-3 και 2-0, του Αγρινίου με 3-2 και του Αριστοτέλη με 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Αθανάσιος Λάπατας με βοηθούς  τους κ. Καραγιάννη, Δανδανίδη και τέταρτο διαιτητή τον κ. Κελεσίδη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.