3 γενιες Πανθρακικων στην προπονηση της ομαδας

Παππούς, γιος και εγγονός Μωραϊτης βρέθηκαν στην προπόνηση του Πανθρακικού και πήραν το εισιτήριο διαρκείας

Ο Πανθρακικός αποτελεί το μεγαλύτερο Brandname της Ροδόπης και την ομάδα που εκπροσωπεί τα όνειρα των Κομοτηναίων σε αθλητικό επίπεδο. Πλησιάζοντας τα 70 χρόνια ιστορίας, ο Πανθρακικός έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές που αγάπησαν την ομάδα και ζουν για αυτήν.

Μία ευχάριστη έκπληξη σημειώθηκε στην προπόνηση, καθώς έφτασε στην Ελλάδα ο άνθρωπος που αγόρασε το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2022/23, παρότι μένει στη Γερμανία. Ο λόγος για τον κ. Δημοσθένη Μωραίτη, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του Δημήτρη και τον γιο του Δημήτρη Junior επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, παρέλαβε το VIP διαρκείας και έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους φίλους του Πανθρακικού να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδας.

Και οι 3 ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να είναι υγιείς και να προσφέρουν στον κόσμο χαρές και όμορφες στιγμές ενώ φωτογραφήθηκαν με μερικούς εξ αυτών.

Η διοίκηση του συλλόγου έδωσε στο μικρό Δημήτρη ως ενθύμιο αυτής της επίσκεψης μία φανέλα της Κ14 με στόχο να την φοράει στη Γερμανία και να σκέφτεται τον Πανθρακικό της καρδιάς του!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.