2ος στο Πανελληνιο Σχολικο Πρωταθλημα Ελευθερης Παλης ο Χρηστος Σκονδρας

Μαθητής της Α’ τάξης του 2ου Λυκείου Κομοτηνής

Την 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελεύθερης Πάλης, που έγινε στα Τρίκαλα, την περασμένη Τετάρτη 6 Μαΐου, με την συμμετοχή 130 αθλητών και αθλητριών, κατέκτησε ο Κομοτηναίος, μαθητής της Α’ Τάξης του 2ου Λυκείου Κομοτηνής Χρήστος Σκόνδρας.
 
Ο   κ.Σκόνδρας αγωνίστηκε στην κατηγορία των 60 κιλών, αντιμετωπίζοντας συναθλητές με περισσότερα κιλά και μεγαλύτερη ηλικία, καθώς το πρωτάθλημα αφορούσε μαθητές και των τριών τάξεων του λυκείου και γύρισε με το αργυρό μετάλλιο στις βαλίτσες του.
 
Όπως δήλωσε ο ίδιος στον «ΠτΘ» ασχολείται εντατικά με την πάλη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στο μέλλον με τον στόχο περαιτέρω διακρίσεων.
 
Με την επιστροφή του στην Κομοτηνή δέχθηκε όπως είπε τα συγχαρητήρια τόσο των συμμαθητών όσο και των καθηγητών του, ο Σύλλογος των οποίων εξέδωσε και συγχαρητήρια ανακοίνωση δηλώνοντας «περήφανοι για την κατάκτηση» του μαθητή τους, που «εκπροσώπησε επάξια το σχολείο μας, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών».
 
«Πανηγυρίζοντας για το θρίαμβο του που ήταν και θρίαμβος του 2ου Λυκείου, τον ευχόμαστε δύναμη ψυχής, υγεία, θέληση, αισιοδοξία και νίκες στη καθημερινή πάλη της ζωής του» επισημαίνεται στην ανακοίνωση δηλώνοντας τέλος «παρόντες στη καλλιέργεια του νου του, αφού “νούς υγιής εν σώματι υγιεί”».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.