2η Αθλητικη Γιορτη Μπασκετ στη Ροδοπη

Τέσσερις μέρες νέοι της περιοχής συμμετέχουν σε μια γιορτή του μπάσκετ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, στηρίζοντας έμπρακτα την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή, διοργανώνει την «2η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ» το χρονικό διάστημα από 26 έως και 29 Ιουνίου 2023 στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής «ΠΑΙΔΩΝ ΧΩΡΑ» στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών και στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής.

Η τετραήμερη διοργάνωση, έχει ως κύριο στόχο την καλλιέργεια της επαφής των νέων μας με τον αθλητισμό, για την προώθηση της ευγενούς άμιλλας και αξιών που απορρέουν από αυτόν και την προαγωγή προτύπων υγιεινής ζωής.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις δράσεις της γιορτής μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να λάβουν μέρος σε παιχνίδια, να κάνουν καινούργιους φίλους και να περάσουν μια χαρούμενη ημέρα.

Οι καταξιωμένοι προπονητές που θα διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος και οι διεθνείς παίκτες που θα κοσμήσουν το πρόγραμμα, θα αποδώσουν ποιότητα και αίγλη στη διοργάνωση και θα αποτελέσουν τα αθλητικά πρότυπα στους νεαρούς συμμετέχοντες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.