26η αγωνιστικη Β΄ ΕΠΣ Θρακης

Απαιτητικές εκτός έδρας αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους

Το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Θράκης πλησιάζει στο τέλος του με την άνοδο στην πρώτη κατηγορία να έχει ήδη κριθεί και το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε αν η Βιστωνίδα Κοπτερού ή ο Πανθρακικός θα κατακτήσει την πρώτη θέση. Στην 26η αγωνιστική, όπως και στις περισσότερες του δεύτερου γύρου, δεν θα διεξαχθούν όλες οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις λόγω των τριών αποχωρήσεων από το πρωτάθλημα.
 
Η πρωτοπόρος Βιστωνίδα Κοπτερού μετά την άνευ αγώνος νίκη απέναντι στις Ελπίδες Κομοτηνής θα επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το αξιόμαχο σύνολο της Φιλίας Κομοτηνής, που ωστόσο προέρχεται από βαριά ήττα με 5-2 από τον ΑΟ Φαναρίου.
   
Δύσκολο έργο έχει και ο Πανθρακικός, που θα κληθεί να ξεπεράσει μακριά από την έδρα του το εμπόδιου του Ατσαλιού Αρχοντικών που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Το Ατσάλι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας τον τελευταίο καιρό ενώ οι παίκτες του είναι ξεκούραστοι μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής.
 
Ο τρίτος της βαθμολογίας Αετός Μίσχου μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από το Αγιοχώρι υποδέχεται τον Μύστακα και θα αναζητήσει την επιστροφή στις νίκες.
 
Το πιο αμφίρροπο ματς αναμένεται να είναι αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή Σαπών και τον ΑΟ Φαναρίου, καθώς πρόκειται όχι απλά για το ντέρμπι της 6ης θέσης αλλά και για ένα ματς στο οποίο η νίκη μπορεί να οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία με τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων.
 
Τέλος, νίκες χωρίς να “ιδρώσουν” θα πάρουν το Αγιοχώρι, η Ένωση Ασωμάτων και η ΑΕ Κομοτηνής απέναντι σε ΠΑΕ Ποντίων, Ελπίδες Κομοτηνής και Νέα Δόξα Υφαντών αντίστοιχα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής: 

ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-Βιστωνίδα Κοπτερού
Ατσάλι Αρχοντικών-ΑΠΣ Πανθρακικός
Ηρακλής Σαπών-ΑΟ Φαναρίου
Αετός Μίσχου-ΑΟ Μύστακας
ΑΣ Αγιοχωρίου-ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου 3-0 α.α.
Ελπίδες Κομοτηνής-Ένωση Ασωμάτων 0-3 α.α.
Νέα Δόξα Υφαντών-ΑΕ Κομοτηνής 0-3 α.α.
Ρεπό: Πόντος Κομοτηνής

Όλα τα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 5μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.