26η Αγωνιστικη Γ΄ εθνικης μπασκετ ανδρων

Την Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ εθνικής ανδρών με την Α.Ε. Κομοτηνής να δίνει το παιχνίδι της χρονιάς και της ιστορίας της, καθώς θα αντιμετωπίσει στις Σέρρες τους Ίκαρους.
 
Με νίκη, 7 πόντους διαφορά η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής προβιβάζεται στην Β΄εθνική.

Όλοι στο στρατόπεδο της Α.Ε. Κομοτηνής θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν αυτόν τον πολύ δύσκολο στόχο.

Ο κόουτς Σωτήρης Κοκκινόπουλος σε αυτήν την προσπάθεια δεν θα έχει τους Χονδρόπουλο που έφυγε φαντάρος αλλά και τον Βαχαρίδη λόγω υποχρεώσεων.
 
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σιμητόπουλος και Θεοδώρου.
 
Ο συμπολίτης ΓΑΣ Κομοτηνή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης θα αγωνιστεί για τελευταία φορά φέτος μπροστά στο κοινό του το οποίο θέλει να ευχαριστήσει για την παρουσία του που τον βοήθησε πολύ στη φετινή πετυχημένη πορεία.
 
Με την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυσή του, σε αυτό το παιχνίδι ο ΓΑΣ θα τιμήσει τη μνήμη του Νεοκλή Λεχούδη παραδίδοντας στη σύζυγό του, Βούλα Νακούση-Λεχούδη, μια φανέλα ΓΑΣ Κομοτηνή 40 χρόνια με το όνομα του μεγάλου παίκτη και παράγοντα.
 
Η διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνή όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, περιμένει τον κόσμο στο κλειστό για να κλείσουν μαζί την αγωνιστική σεζόν και να τιμήσουν τη μνήμη του Νεοκλή Λεχούδη.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι μετά από αίτημα του ΓΑΣ Κομοτηνή θα διεξαχθεί στις 16.00 προς διευκόλυνση όσων συμμετέχουν στο 2ο KomoRun.
 
Διαιτητές στον αγώνα του ΓΑΣ με τον Ορφέα Νέου Σκοπού θα είναι οι Ντούρας και Ρούτσιος. 

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής 

Αστέρας Καβάλας-Μακεδονικός
Χαλκηδόνα-Ιωνικός
ΓΑΣ Κομοτηνή-Ορφέας Νέου Σκοπού
ΠΚ Νεάπολης-ΠΟ Νέων Μουδανιών
Παναθλητικός Πειραματικό – Ζέφυρος
Ικαροι Σερρών-ΑΕ Κομοτηνής
Μαντουλίδης-Αγία Βαρβάρα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.