25η αγωνιστικη Β΄ ΕΠΣ Θρακης

Τη νίκη μετά από καιρό θα «ψάξει» ο Πάνθραξ κόντρα στην Α.Ε.Κ!

Με την 25η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Θράκης, από την οποία ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟ Φαναρίου και τον ΑΟ Φιλίας με τις δύο ομάδες να «συγκατοικούν» στην 6η θέση με 38 βαθμούς.
 
Ακόμη ένα άνευ αγώνος τρίποντο θα κατακτήσει η πρωτοπόρος Βιστωνίδα Κοπτερού μιας και οι Ελπίδες Κομοτηνής έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
 
Ο δεύτερος Πανθρακικός αγνοεί τρεις αγωνιστικές την χαρά της νίκης και η αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ είναι μια καλή ευκαιρία για τους «πράσινους» να επιστρέψουν στις νίκες και να εξαντλήσουν τις, λίγες ομολογουμένως, πιθανότητες που έχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Ένωση Ασωμάτων ενώ η Α.Ε.Κ πραγματοποίησε ρεπό.
 
Στην έδρα του ΑΣ Αγιοχωρίου δοκιμάζεται ο Αετός Μίσχου με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης όμως αυτό μένει να αποδειχθεί και εντός των τεσσάρων γραμμών. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την τεράστια σε διαστάσεις νίκη με 0-8 στην έδρα του Πόντου Κομοτηνής, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν άνευ αγώνος νίκη καθώς αγωνίζονταν με την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
 
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Φαναρίου με τον τοπικό ΑΟ να υποδέχεται τον ΑΟ Φιλία. Ντέρμπι γοήτρου κυρίως καθώς οι δύο ομάδες μοιράζονται την 6η θέση, έχοντας 38 βαθμούς αμφότερες και όποια πάρει τη νίκη αποκτά σαφές προβάδισμα για την είσοδο στην πεντάδα.
 
Με τον Πόντο Κομοτηνής κοντράρεται o Mύστακας. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από βαριές ήττες καθώς από τη μια ο Μύστακας την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 5-2 από το Ατσάλι Αρχοντικών και από την άλλη ο Πόντος ηττήθηκε με 0-8 από το Αγιοχώρι. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής 

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου – Ηρακλής Σαπών 0-3 α.α
ΑΣ Αγιοχωρίου – Αετός Μίσχου (Ντοσίδης, Βασιλείου, Βόγκλης)
ΑΟ Φαναρίου – Φιλία Κομοτηνής (Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Παναγιωτίδης)
Μύστακας – Πόντος Κομοτηνής (Μωραΐτης, Ντέλης, Τομαράς)
Βιστωνίδα Κοπτερού – Ελπίδες Κομοτηνής 3-0 α.α
Ένωση Ασωμάτων – Νέα Δόξα Υφαντών 3-0 α.α
ΑΠΣ Πανθρακικός – ΑΕ Κομοτηνής (Μαντζαβέλας, Κορομπέλης, Κελεσίδης)
Ρεπό: Ατσάλι Αρχοντικών

Όλοι αγώνες ξεκινάνε στις 17:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.