22η Αγωνιστικη Α΄ Ερασιτεχνικης κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Σήμερα η τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος

Ολοκληρώνεται  σήμερα Σάββατο 1/4  η κανονική διάρκεια του  πρωταθλήματος  της Α΄ κατηγορίας με την 22η αγωνιστική.
 
Ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα αγωνιστεί εντός έδρας με στόχο τη νίκη απέναντι στη Δόξα Γρατινής η οποία μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής εξασφάλισε την είσοδο στα Play Off  ό,τι και να γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια.
 
Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Νέο Σιδηροχώρι όπου η γηπεδούχος  και τρίτη στην κατάταξη Δόξα θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο της βαθμολογίας Π.Α.Ο. Κοσμίου που προπορεύεται της αντιπάλου του μόλις με έναν βαθμό διαφορά. Οι γηπεδούχοι είναι 8 αγωνιστικές αήττητοι, προέρχονται από σημαντικό διπλό επί του Σπάρτακου εκτός έδρας με 1-3 την Τετάρτη,  θα τα δώσουν όλα για τη νίκη με την οποία θα βρεθούν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πιο κοντά στην ειδική βαθμολογία στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Ο Π.Α.Ο. Κοσμίου από την άλλη όπως έδειξε στον τελικό του κυπέλλου αλλά και στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ορφέα Ξυλαγανής βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και θα τα δώσει όλα για τη νίκη για να διατηρήσει  ή να μειώσει την υπάρχουσα διαφορά από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.
 
Πολύ σημαντικό παιχνίδι κυρίως για τους γηπεδούχους θα γίνει στην Ξυλαγανή  όπου ο Ορφέας αγωνίζεται με τον Ορφέα Στρύμης με φόντο την εξάδα. Η ομάδα της Ξυλαγανής βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς διαφορά από τον έβδομο Σπάρτακο και θα παίξει μόνο για την νίκη καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας περνάει η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων διότι στα μεταξύ τους παιχνίδια έχει νικήσει μία φορά.
 
Στο γήπεδο του ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων θα αγωνιστεί με τον ουραγό της βαθμολογίας Ηρακλή Σαπών με μοναδικό στόχο την νίκη και με την ελπίδα να στραβοπατήσει ο  Ορφέας Ξυλαγανής από τον Ορφέα Στρύμης για να πάει αυτός στα Play Off. Η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων είχε την ευκαιρία την Τετάρτη να περάσει  στην βαθμολογία την Ξυλαγανή που ηττήθηκε από τον Π.Α.Ο.Κοσμίου αλλά έχασε εντός έδρας από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με 1-3.
 
Στην Αίγειρο θα αγωνιστούν για το θετικό αποτέλεσμα ο γηπεδούχος Αστέρας με την Δόξα Σώστη.
 
Τέλος η Ελπίδα Σαπών είναι η ομάδα που επωφελείται αυτήν την αγωνιστική από την αποχώρηση της Ένωσης Ασωμάτων και παίρνει εύκολα τρείς βαθμούς  φτάνοντας στους 45. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης  αγωνιστικής

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ηρακλής Σαπών: Χούσκογλου, Ζηλούδης, Ντελής
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Π.Α.Ο. Κοσμίου: Δρακίδης, Δημητριάδης, Γκιόσης
Αστέρας Αιγείρου – Δόξα Σώστη: Παπαγεωργίου, Γιασάρης, Μωραϊτης
Ορφέας Ξυλαγανής – Ορφέας Στρύμης: Ρόιδος, Κοτσαρίδης, Λάπατας
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Γρατινής: Κιγιτζή, Χαρίτσης, Χαμαλίδης
Ελπίδα Σαπών – Ένωση Ασωμάτων: 3-0 (α.α.)
 
Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:30

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.