21η αγωνιστικη A2 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Προτελευταία στροφή στην κανονική διάρκεια του  πρωταθλήματος της Α2  κατηγορίας  έχουμε το Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής. Στο μενού του Σαββάτου ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕ Κομοτηνής και της Ένωσης Ασωμάτων στην Παραδημή. Αμφότερες και οι ομάδες θέλουν  τη νίκη.  Οι γηπεδούχοι για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την είσοδο τους στα Play Off και οι φιλοξενούμενοι για να διατηρήσουν τη διαφορά  από την πρωτοπόρο Δόξα Γρατινής.
 
Τοπικό ντέρμπι θα γίνει στον Ίασμο μεταξύ των γειτονικών ομάδων Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και Βιστωνίδας Κοπτερού. Περιθώρια για απώλειες βαθμών στην ομάδα του Ιάσμου δεν υπάρχουν και για αυτό θα τα δώσουν όλα οι γηπεδούχοι για τη νίκη. Το ίδιο ισχύει και για το Κοπτερό καθώς θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να παλέψει την τελευταία αγωνιστική  στην έδρα του με τα Παγούρια την είσοδο στα Play Off.
 
Την Κυριακή στο γήπεδο της Φιλύρας η πρωτοπόρος Δόξα Γρατινής θα αντιμετωπίσει τον Μύστακα με μόνο στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας με την υπάρχουσα διαφορά.
 
Στον Κάλχα ο Αλανότοπος  θέλει τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Φαναρίου για να εξαλείψει κάθε  πιθανότητα, αν και είναι  δύσκολο, για την είσοδο στα Play Off. Από την άλλη στο Φανάρι θέλουν και αυτοί τους τρείς βαθμούς για να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στη βαθμολογία με τους πρωτοπόρους.
 
Τέλος Αγιοχώρι και Πόντος Κομοτηνής θα αγωνιστούν  με σκοπό να κερδίσουν κάτι  από αυτό το παιχνίδι για να έχουν καλύτερη βαθμολογία στα Play Out . 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα  και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Μαρτίου, 15:30 μ.μ.
 
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Βιστωνίδα Κοπτερού: Κακουλίδης, Καρακασίδης, Ντοσίδης
ΑΕ Κομοτηνής – Ένωση Ασωμάτων: Παπαγεωργίου, Παναγιωτίδης, Τανανάκη
Αναγέννηση Παγουρίων – ΠΑΕ Ποντίων 3-0 (α.α.)
 
Κυριακή 20 Μαρτίου, 11:00 π.μ.
 
ΑΣ Αγιοχωρίου – Πόντος Κομοτηνής: Ρόιδος, Σαρίδης, Βόγκλης
ΑΟ Μύστακας – Δόξα Γρατινής: Χούσκογλου, Κορομπελης, Τσιλφίδου
ΑΣ Αλανότοπος – ΑΟ Φαναρίου: Χαμαλίδης, Βασιλείου, Παντικίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.