21η Αγωνιστικη Α΄ κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Μία «στροφή» πριν το τέλος η «μάχη» της εξάδας καλά κρατεί

Χθες διεξήχθη η, εμβόλιμη προτελευταία,  21η αγωνιστική  της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ, Θράκης στην οποία οι τρείς προπορευόμενες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα προχώρησαν με νίκες.
 
Ο πρωτοπόρος  Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε εκτός έδρας της Δόξας Σώστη με 0-3 χάρη σε χατ τρίκ του Γκιρετλή Ναζήμ.
 
Στο γήπεδο του ο κυπελλούχος ΠΑΟ Κοσμίου κέρδισε τον Ορφέα Ξυλαγανής με 2-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Ξενάκης και Ερκάν. Με αυτήν την ήττα ο Ορφέας Ξυλαγανής σε συνδυασμό με τους τρείς βαθμούς που πήρε η Γρατινή άνευ αγώνα έπεσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τον έβδομο Σπάρτακο και πλέον το τελευταίο παιχνίδι με τον Ορφέα Στρύμης είναι ζωής ή θανάτου.
 
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  παρέμεινε σε τροχιά κορυφής καθώς κέρδισε εκτός έδρας  με  1-3 τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων που καιγόταν για την νίκη ώστε να βρεθεί  στην εξάδα. Στην τελευταία αγωνιστική η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων θέλει νίκη με Ηρακλή Σαπών αλλά και ταυτόχρονα ήττα του Ορφέα Ξυλαγανής για να βρεθεί αυτή στα Play Off.
 
Για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική η Ελπίδα Σαπών έμεινε χωρίς νίκη καθώς ήρθε ισόπαλη  0-0 με τον Ορφέα Στρύμης και έτσι έμεινε πίσω 11 βαθμούς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
Στις Σάπες ο Αστέρας Αιγείρου επιβλήθηκε του ουραγού Ηρακλή με σκορ 0-1.
 
Μπορεί να μην αγωνίστηκε αλλά η τύχη της Δόξας Γρατινής δούλεψε καθώς με τους τρείς βαθμούς που πήρε άνευ αγώνα και τις ήττες των Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και Ορφέα Ξυλαγανής, άσχετα με το τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Τάσου Μπόζη εξασφάλισε την συμμετοχή της στα Play Off. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα  της 21ης αγωνιστικής

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων    – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου;  1-3
Ηρακλής Σαπών  – Αστέρας Αιγείρου; 0-1
Π.Α.Ο.  Κοσμίου – Ορφέας Ξυλαγανής;   2-0
Δόξα Σώστη   – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου;  0-3
Ορφέας Στρύμης  – Ελπίδα Σαπών; 0-0
Δόξα Γρατινής – Ένωση Ασωμάτων; 3-0 (α.α.)   

Η βαθμολογία μετά από 20 αγωνιστικές

1 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 53
2 Π.Α.Ο. Κοσμίου 50
3 Δόξα Νέου  Σιδηροχωρίου 49
4 Ελπίδα Σαπών 42
5 Δόξα Γρατινής 33
6 Ορφέας Ξυλαγανής 31
7 Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 29
8 Αστέρας Αιγείρου 22 
9 Δόξα Σώστη 20
10 Ορφέας Στρύμης 16
11 Ηρακλής Σαπών 6
12 Ένωση Ασωμάτων Αποχώρησε

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.