21 μεταλλια για τον Α.Σ. Δημοκριτειο Badminton

Δυναμική παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα seniors και το όπεν βετεράνων στην Αλεξανδρούπολη

Ολοκληρώθηκε η έντονη αγωνιστική περίοδος του Ιουλίου με το πανελλήνιο πρωτάθλημα badminton seniors και το όπεν βετεράνων στην Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα του ΑΣ «Δημοκρίτειο» με 7 αθλητές έδωσε δυναμικό «παρών» κατακτώντας την πρώτη μέρα 6 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια και την δεύτερη στο όπεν ακόμη 6 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα ( με 5 αθλητές την 2η μέρα)!

Αναλυτικά και για τις 2 μέρες

1. Μαυροματίδου Χριστίνα 6 χρυσά

2. Κοκοβίδου Ελένη 2 χρυσά

3. Καλλιγάς Χρίστος 3 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο

4. Κασάπης Αθανάσιος 1 χρυσό και 1 χάλκινο

5. Λύκος Ανδρέας 1 αργυρό και 2 χάλκινα.

6. Χατζηνικολάου Αθανάσιος 1 χάλκινο

7. Ζαχαρίας Ναούμ 1 χάλκινο

Με γραπτή του δήλωση ο προπονητής του συλλόγου κ. Χαράλαμπος Ιορδάνου επισήμανε τα εξής: «Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές μας οι οποίοι μέσα σε δύσκολες συνθήκες δεν έχασαν το κέφι τους για προπόνηση και που για άλλη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρών σε άλλη μια πανελλήνια διοργάνωση. Σίγουρα μας έλειψε και η παρουσία και των υπολοίπων μιας και οι 7 που αγωνίστηκαν αποτελούν ένα μέρος από ένα πολύ μεγαλύτερο σύνολο αθλητών που αγαπάνε το badminton στην Κομοτηνή.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Θανάση και την Ελένη που διέκοψαν τις διακοπές τους για να παίξουν και την Χριστίνα που η παρουσία της στο γήπεδο αποτελεί έμπνευση για όλους μας!

Τέλος να ευχαριστήσω τους οικοδεσπότες μας του Εθνικού και ιδιαίτερα την Βίκυ Κοϊνάκη  για την άψογη οργάνωση και για το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε σε ανθρώπινες συνθήκες ( τα κλιματιστικά έκαναν δουλειά)!

Επίσης τον επιδιαιτητή Αβραάμ Καραογλανίδη για την διαχείριση τόσων πολλών αγώνων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.