20η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Ντέρμπι κορυφής στον Ίασμο!

Με την 20η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της.
 
Σταθερά στην κορυφή συνεχίζει να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που προέρχεται από το μεγάλο διπλό με 0-1 στην έδρα της Ελπίδας Σαπών και αυτή την αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον δεύτερο Ίασμο που μετά τη νίκη με 0-2 επί της Μεσσούνης είναι στο -3 από το Κόσμιο.Στόχος και των δύο ομάδων είναι φυσικά η νίκη και όλα δείχνουν πως θα γίνει ένας αρκετά ενδιαφέρον ποδοσφαιρικός αγώνας.
 
Το πέρας της προηγούμενης αγωνιστικής βρήκε τη Δόξα Γρατινής για πρώτη φορά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό γιατί η λευκή ισοπαλία με τη Δόξα Σώστη την άφησε στους 44 βαθμούς. Σημερινή της, εντός έδρας, αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής που την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη βαριά ήττα με 1-5 από την Αναγέννηση Παγουρίων.
 
Στους Αγίους Θεοδώρους ο τοπικός Σπάρτακος υποδέχεται τη Μεσσούνη με τους γηπεδούχους να αποτελούν το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα του κ. Γεμενετζή προέρχεται από την δύσκολη νίκη με 0-1 κόντρα στον Κομψάτο ενώ η Μεσσούνη από την ήττα με 0-2 από τον Ίασμο.
 
Η ήττα από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου άφησε πίσω βαθμολογικά την Ελπίδα Σαπών (38 βαθμούς) και η εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Αναγέννηση Παγουρίων είναι μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Βέβαια η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς η ομάδα των Παγουρίων μετά το επιβλητικό 1-5 θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία.
 
Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τη Δόξα Σώστη, που το τελευταίο διάστημα μοιάζει αρκετά βελτιωμένη. Αντίπαλος της ο Ορφέας Στρύμης, που, μετά την ήττα με 1-3 από τον Ορφέα Ξυλαγανής, θα ψάξει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα μιας και η βαθμολογική της θέση είναι αρκετά χαμηλή.
 
Τέλος στο γήπεδο της Ξυλαγανής, ο Ορφέας αγωνίζεται απέναντι στον Κομψάτο Πολυάνθου με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν για είσοδο στην 6άδα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής: 

Γήπεδο Σώστη: Δόξα Σώστη – Ορφέας Στρύμης (Μωραΐτης, Μπαλάφας, Παναγιωτίδης)
Γήπεδο Ξυλαγανής: Ορφέας Ξυλαγανής – Κομψάτος Πολυάνθου (Χαρίτσης, Γκιόσης, Κοτσαρίδης)
Γήπεδο Κάλχα: Δόξα Γρατινής – ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Τσιαβδαρίδης, Βασιλείου, Γαρδικιώτης)
Γήπεδο Αγ. Θεοδώρων: Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων – ΑΟ Μεσσούνης (Χούσκογλου, Λαπάτας, Κίνας)
Γήπεδο Ν. Σιδηροχωρίου: Αναγέννηση Παγουρίων – Ελπίδα Σαπών (Χαμαλίδης, Δημητριάδης, Γιάσαρης)
Γήπεδο Ιάσμου: Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου – ΠΑΟΚ Κοσμίου (Κακουλίδης, Τζιώτζιος, Καρακασίδης)
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15.00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.