20 αθλητες του ΓΑΣ της ΑΕΚ και του Αιαντα ταξιδευουν στη Σερβια

Το δρόμο για τη Σερβία θα πάρει στις 14 Ιουλίου μια αποστολή αθλητών μπάσκετ ηλικίας 10 έως 16 ετών από την Κομοτηνή, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να προπονηθούν σε διεθνές προπονητικό καμπ.
 
Το καμπ λειτουργεί υπό την καθοδήγηση ενός από τους κορυφαίους ειδικούς στην Ευρώπη στο πλαίσιο της εργασίας με νέους μπασκετμπολίστες Καθ. δρ. Νέναντ Τρούνιτς, επαγγελματία εκπαιδευτή του FIBA Europe Coaching Προγράμματος και καθηγητή καλαθοσφαίρισης στο ανώτατο ιατρικό και αθλητικό σχολείο στο Βελιγράδι και το Πανεπιστήμιο Singidunum.

Η αποστολή της Κομοτηνής θα αποτελείται από 18 αθλητές του ΓΑΣ Κομοτηνή έναν αθλητή της ΑΕΚ και έναν του Αίαντα οι οποίοι θα συνοδεύονται από τους προπονητές του ΓΑΣ κ.κ. Νεοκλή Λεμονίδη και Γιώργο Καζάκο, αποκομίζοντας και οι ίδιοι πολύτιμες εμπειρίες.
 
Αναλυτικότερα οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο καμπ είναι: Αθανασίου Παναγιώτης, Γκουτσίδης Δημήτης, Κολεντζαρίδης Ηλίας, Λουλούδης Χρήστος, Μαχαίρας Βαγγέλης, Ναντσόπουλος Νίκος, Λαρίσης Κώστας, Μποζατζίδης Λάζαρος, Ναλμπάντης Αργύρης, Στουπάς Γιώργος, Παπαθεοδώρου Άρης, Καραμάνης Πέτρος, Ντομάζης Κώστας, Ζηκόπουλος Στέλιος, Φωτεινιάς Γιάννης, Ελευθεριάδης Γιάννης, Τσουρνακάκης Παντελής, Ντομάζης Γιώργος (ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ), Καζόγλου Βαγγέλης (Αίας), Ζεκιριέ Εφέ (ΑΕΚ).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.