1η Αγωνιστικη Play Off & Play Out Α2 Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Πρεμιέρα για Play Off και Play Out στην Α2 ερασιτεχνική

Το Σαββατοκύριακο ξεκινούν τα Play Off και Play Out της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι αναμετρήσεις του υποομίλου των Play Off θα διεξαχθούν το Σάββατο και το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Ένωσης Ασωμάτων και της Δόξας Γρατινής. Με νίκη της η πρωτοπόρος Δόξας Γρατινής θα εδραιώσει την διαφορά από την δεύτερη Ένωση Ασωμάτων στους 5 βαθμούς. Από την άλλη σε περίπτωση επικράτησης των γηπεδούχων τότε η Ένωση Ασωμάτων περνάει αυτή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
 
Σε άλλο ένα πολύ δυνατό παιχνίδι θα αναμετρηθούν ο ΑΟ Φαναρίου με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Οι δύο ομάδες που τις χωρίζει ένας βαθμός θα επιζητήσουν τη νίκη που θα τις διατηρήσει πιο κοντά στην κορυφή.
 
Στο γήπεδο του Κοπτερού η Βιστωνίδα θέλει να αποδείξει απέναντι στην ΑΕ Κομοτηνής ότι δεν βρέθηκε τυχαία στα Play Off και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.
 
Στον υποόμιλο των Play Out η πρωτοπόρος Αναγέννηση Παγουρίων αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Μύστακα με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει ψηλά στην βαθμολογία. Από την άλλη η νίκη είναι το ζητούμενο και για τον ουραγό Μύστακα που, αν και φαντάζει δύσκολο, θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για παραμονή στην κατηγορία.
 
Στο γήπεδο του Αγιοχωρίου η τοπική ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Πόντο Κομοτηνής. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 7 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των Play Off (Σάββατο 2/4, 16:00 μ.μ.)

Ένωση Ασωμάτων – Δόξα Γρατινής: Κουμπαράκης, Χαρίτσης, Καρακασίδης
Βιστωνίδα Κοπτερού – ΑΕ Κομοτηνής: Κακουλίδης, Ντοσίδης, Καραγιάννης
ΑΟ Φαναρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Χαμαλίδης, Κορομπελης, Πολυχρονίδης

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των Play Out (Κυριακή 3/4, 16:00 μ.μ.)

ΑΣ Αγιοχωρίου – Πόντος Κομοτηνής: Χούσκογλου, Παναγιωτίδης, Δάρας
ΑΟ Μύστακας – Αναγέννηση Παγουρίων: Ρόιδος, Τανανάκη, Παντικίδης
ΑΣ Αλανότοπος – ΠΑΕ Ποντίων 3-0 (α.α)
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16:00 μ.μ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.