1η Αγωνιστικη Α2 ερασιτεχνικης κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης με πολλά γκολ και θέαμα. Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής η Ένωση Ασωμάτων επικράτησε εύκολα της Βιστωνίδας Κοπτερού με 5-0. Βροχή έπεφταν τα γκολ στο γήπεδο της Παραδημής όπου η ΑΕ Κομοτηνής επικράτησε του Πόντου Κομοτηνής με 8-1. Πολλά τα γκολ και στο παιχνίδι ΑΣ Αγιοχωρίου – Νεολαία Αλανότοπου όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 2-6. Σημαντικό διπλό για τον Α.Ο. Φαναρίου που νίκησε στο γήπεδο της ΕΠΣ την ΠΑΕ Ποντίων με σκορ 1-2. Στα Παγούρια η Δόξα Γρατινής απέδρασε με τους τρείς βαθμούς καθώς κέρδισε με 0-1 την τοπική Αναγέννηση. Τέλος δεν διεξήχθη η αναμέτρηση Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου – ΑΟ Μύστακα αλλά το παιχνίδι κατοχυρώθηκε με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων γιατί η ομάδα των φιλοξενούμενων δεν είχε εγγεγραμμένο τον ποδοσφαιριστή Αμέτ Ομέρ.
 
Αντί του κανονικού αγώνα διεξήχθη όμως φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων όπου κέρδισε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με σκορ 5-0. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας

ΑΣ Αγιοχωρίου – Νεολαία Αλανότοπου 2-6
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – ΑΟ Μύστακας 3-0 (α.α)
ΑΕ Κομοτηνής – Πόντος Κομοτηνής 8-1
Αναγέννηση Παγουρίων – Δόξα Γρατινής 0-1
ΠΑΕ Ποντίων – ΑΟ Φαναρίου 1-2
Ένωση Ασωμάτων – Βιστωνίδα Κοπτερού 5-0 

Η επόμενη 2η αγωνιστική

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Α.Σ. Αγιοχωρίου
Νεολαία Αλανότοπου – ΑΕ Κομοτηνής
Μύστακας- Αναγέννηση Παγουρίων
Πόντος Κομοτηνής – ΠΑΕ Ποντίων
Δόξα Γρατινής – Ένωση Ασωμάτων
Βιστωνίδα Κοπτερού – Α.Ο. Φαναρίου
Ένωση Ασωμάτων – Βιστωνίδα Κοπτερού 5-0 

Άνετη πεντάρα από την Ένωση Ασωμάτων

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν η αναμέτρηση της Ένωσης Ασωμάτων και της Βιστωνίδας Κοπτερού καθώς οι γηπεδούχοι παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησαν των αντιπάλων τους εύκολα με το επιβλητικό 5-0.
 
Περίπου 60 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο των Ασωμάτων για να παρακολουθήσουν ίσως τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που θα παλέψουν φέτος για τον τίτλο.
 
Κάτι τέτοιο όμως έδειξε στον αγωνιστικό χώρο μόνο η ομάδα των Ασωμάτων που ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και επικράτησε άνετα της ομάδας του Κοπτερού που προσπάθησε να αντιδράσει μετά το 2-0 αλλά μάταια. 

Το φιλμ της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ένωση Ασωμάτων μόλις στο 1ο λεπτό να απειλεί, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μεμέτ Οζτζιάν ο Νεαζή Αλή έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Καλαντη Οζάτ.
 
Οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ στο 7ο λεπτό όταν από λάθος της άμυνας του Κοπτερού θα επωφεληθεί ο Αμέτ Σιαμπάν και με ωραίο πλασέ θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Στο 12ο λεπτό η Ένωση Ασωμάτων θα κερδίσει πέναλτι όταν ο Μιντιούρης από δεξιά επιχείρησε σέντρα, η μπάλα βρήκε το χέρι του Μεχμέτ Αλή Ουμίτ και ο κύριος Τοπούζης έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μεμέτ Οζτζιάν όπου και ευστόχησε κάνοντας το 2-0. Η Βιστωνίδα Κοπτερού προσπάθησε να αντιδράσει στο 14΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρόιδου ο Ραμαδάν Σινάν έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ταουσάν. Στο 21’, και πάλι για το Κοπτερό, μετά από ωραία αντεπίθεση ο Ραμαδάν Σινάν από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
 
Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 38΄όταν ο Γιαπλουρίδης έβγαλε ωραία κάθετη στον Ραμαδάν Σινάν αυτός μπήκε στην μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα και πάλι να φεύγει λίγο άουτ. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους η Ένωση Ασωμάτων θα πετύχει και τρίτο γκολ όταν ο Νεαζη Αλή εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιαπλουρίδη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Κοπτερού και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο μέρος η Βιστωνίδα μπήκε πιο δυνατά και στο 52΄προσπάθησε να μειώσει με ωραίο σουτ του Χουσεϊν Ρεμζή αλλά έδιωξε με γροθιές ο Ταουσάν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ένωση Ασωμάτων θα κάνει το 4-0 με ωραίο σουτ του Αμέτ Σιαμπάν. Στο 57΄το Κοπτερό θα απαντήσει με διπλή μεγάλη ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Ραμαδάν Σινάν αλλά απέκρουσε τα σουτ του ο Ταουσάν. Στο 67΄για το Κοπτερό ο Δοιράν Αμέτ βγήκε τετ α τετ με τον Ταουσάν αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Ασωμάτων. Στο 69΄οι Ασώματοι θα πετύχουν και πέμπτο γκολ όταν ο Χατζογλου Σερμπάϊ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Καρά Νιτάντ που με σουτ σημείωσε το 5-0.
 
Από εκεί και ύστερα, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Τοπούζη βρήκε την Ένωση Ασωμάτων να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ένωση Ασωμάτων: Ταουσάν Γιουξέλ, Κιουτσούκ Χουσεϊν, Ιμπραήμ Μεχμέτ, Χουσεϊν Σινάν, Χατζογλου Σερδάρ, Μολλά Ισμαήλ Σελτσούκ, Αμέτ Σιαμπάν, Μεμέτ Οζτζιάν, Μιντιούρης, Νεαζή Αλή, Οσμάν Χασάν.
 
Βιστωνίδα Κοπτερού: Καλεντζή Οζάτ, Χασάν Λουβεϊ, Μεχμέτ Αλή Ουμίτ, Τομπά Αλπάϊ, Χαρμπάζ Εράϊ, Ραμαδάν Σινάν, Γιαπλουρίδης, Σιακήρ Μεμέτ, Ρόϊδος, Χουσεϊν Ρεμζή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.