19η αγωνιστικη A2 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Λόγω της διεξαγωγής του τελικού της ΕΠΣ Θράκης το Σάββατο, η 19η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και ώρα 11:00 το πρωί.
 
Το παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον σε αυτήν την αγωνιστική είναι αυτό που θα γίνει στον Ίασμο μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου και της ΑΕ Κομοτηνής. Η ομάδα του Ιάσμου βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα καθώς μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και θέλει να κάνει το πέντε στα πέντε κάτι που θα την διατηρήσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ΑΕ Κομοτηνής όντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας θέλει το θετικό αποτέλεσμα διότι σε περίπτωση απώλειας βαθμών οι ομάδες που είναι πιο κάτω από αυτήν καραδοκούν για την κατάλειψη της θέσεις που οδηγεί στα play off.
 
Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Δόξα Γρατινής στο γήπεδο της θα αγωνιστεί μόνο για τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας απέναντι στην Βιστωνίδα Κοπτερού που την προηγούμενη αγωνιστική φιλοδώρησε με 10 γκολ το Αγιοχώρι.
 
Στο γήπεδο της Εκτενεπόλ ο Πόντος Κομοτηνής θα υποδεχθεί την Ένωση Ασωμάτων που θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης και της Δόξας Γρατινής.
 
Ο τρίτος της βαθμολογίας ΑΟ Φαναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με το Αγιοχώρι και, εάν αγωνιστεί όπως στο ντέρμπι με την Ένωση Ασωμάτων την προηγούμενη αγωνιστική, δεν θα δυσκολευτεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.
 
Στο γήπεδο του Κάλχα θα γίνει άλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ του Αλανότοπου και της Αναγέννησης Παγουρίων, δύο ομάδων που μάχονται για να τερματίσουν στην προνομιούχα έκτη θέση που οδηγεί στα play off.
 
Τέλος η ομάδα που παίρνει εύκολα τρείς βαθμούς λόγω της αποχώρησης της ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα είναι ο Μύστακας. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

ΑΣ Αλανότοπος – Αναγέννηση Παγουρίων: Παπαγεωργίου, Ευγενίδου, Ραΐφ
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – ΑΕ Κομοτηνής: Ρόιδος, Γιασάρης, Καρακασίδης
ΑΣ Αγιοχωρίου – ΑΟ Φαναρίου: Χούσκογλου, Κοτσαρίδης, Παναγιωτίδης
Δόξα Γρατινής – Βιστωνίδα Κοπτερού: Γκράνας, Βασιλείου, Ζηλούδης
Πόντος Κομοτηνής – Ένωση Ασωμάτων: Χαμαλίδης, Μωραΐτης, Καραγιάννης
ΑΟ Μύστακας – ΠΑΕ Ποντίων: 3-0 (α.α.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.