19η αγωνιστικη A1 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι του Σώστη

Καιρού επιτρέποντος το Σάββατο θα διεξαχθεί η 19 αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Το παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον αυτήν την αγωνιστική είναι το ντέρμπι που θα γίνει στον Σώστη μεταξύ της τέταρτης στη βαθμολογία Δόξας και της δεύτερης Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, δύο από τις ποιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, εξ ου και αναμένεται να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο εφόσον οι καιρικές συνθήκες και ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός.
 
Οι γηπεδούχοι, που είναι ξεκούραστοι, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχαν ρεπό, θα παίξουν για τη νίκη ώστε να παραμείνουν όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία καθώς σε περίπτωση απώλειας βαθμών το Κόσμιο που ακολουθεί μπορεί να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στον έναν βαθμό.
Έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία από το σκορ πρόκρισης στον πρώτο ημιτελικό με την Ελπίδα για το κύπελλο η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα πάει στον Σώστη για να πάρει τους τρείς βαθμούς καθώς όπως δήλωσε ανοιχτά ο Σάκης Σκουλής  την Τετάρτη στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα.
 
Επικίνδυνη έξοδος για την τρίτη της βαθμολογίας Ελπίδα Σαπών που θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι στον Ορφέα Στρύμης. Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων να είναι μεγάλη ωστόσο όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τους Προσκυνητές την προηγούμενη αγωνιστική  η ομάδα της Στρύμης παλεύει για το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι μέχρι την τελευταία στιγμή.
 
Στο Κόσμιο ο ΠΑΟΚ που είναι σε ανεβασμένη αγωνιστική φόρμα θα προσπαθήσει  να κάνει το 4 στα 4 απέναντι στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων που αγνοεί τη νίκη εδώ και τρείς αγωνιστικές.
 
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 3-3απέναντι στους Προσκυνητές στον πρώτο ημιτελικό την Τετάρτη, ο Ηρακλής Σαπών θα αναμετρηθεί εντός έδρας με τον Αστέρα Αιγείρου. Αμφότερες οι δύο ομάδες θα παίξουν για την νίκη.
Ο Ηρακλής Σαπών όντας στην 7η θέση της βαθμολογίας έχει 7 βαθμούς διαφορά από τον αντίπαλο του που βρίσκεται στην προνομιούχα 6η θέση και θα προσπαθήσει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ώστε να είναι αυτός που θα πάει στα play off. Για τον ίδιο σκοπό θα αγωνιστεί η ομάδα του Αστέρα που θέλει μέχρι τέλους να διατηρήσει τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται για να είναι αυτή που στο τέλος θα πάει στα play off.
 
Τέλος η πρωτοπόρος Δόξα  Προσκυνητών ήδη έχει εξασφαλίσει τους τρείς βαθμούς καθώς αγωνίζεται με τον ΑΟ Νέας Καλλίστης που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής                                                                                            

Ορφέας Ξυλαγανής – Αετός Μίσχου
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων
Ορφέας Στρύμης – Ελπίδα Σαπών
Ηρακλής Σαπών – Αστέρας Αιγείρου
Δόξα Σώστη – Δόξα Νέου  Σιδηροχωρίου
ΑΟ Νέας Καλλίστης – Δόξα Προσκυνητών  0-3 (α.α.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.