19η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Μεγάλα παιχνίδια σε Σώστη και Σάπες!

Με την 19η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης με τις αναμετρήσεις σε Σώστη και Σάπες να δεσπόζουν από το πρόγραμμα του Σαββάτου.
 
Στην κορυφή συνεχίζει να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που μετά την πολύ δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με 4-3 ανέβηκε στους 45 βαθμούς. Σημερινός του αντίπαλος είναι η πολύ ανεβασμένη Ελπίδα Σαπών που μετά τη νίκη απέναντι στη Μεσσούνη με 4-1 βρίσκεται στους 38 βαθμούς και την πέμπτη θέση. Πρόκειται για μια εντελώς αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να θέλουν όσο τίποτα τη νίκη.
 
Μετά την εύκολη επικράτηση επί του Ορφέα Στρύμης με 3-0, η Δόξα Γρατινής με τον Γιώργο Δίγκα στο «τιμόνι» δοκιμάζεται σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες της κατηγορίας, αυτή της Δόξας Σώστη. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο τον τελευταίο μήνα και ο σημερινός αγώνας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το σύνολο του κ.Τσιμπουργκένη να δείξει πως ο ρόλος τους στα play-off μόνο κομπάρσου δεν θα είναι, αλλά θα ανταγωνίζεται ομάδες-φαβορί για την άνοδο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη με 0-2 στην έδρα των Παγουρίων.
 
Εύκολο έργο έχει ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο οποίος φιλοξενείται στην έδρα της Μεσσούνης και δύσκολα θα χάσει βαθμούς στην πιο εύκολη (βάσει αποτελεσμάτων) έδρα της κατηγορίας. Η ομάδα του Ανέστη Σπυριάδη προέρχεται από την εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Κομψάτο Πολυάνθου και θέλει τη νίκη για να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.
 
Στο γήπεδο του Κομψάτου Πολυάνθου αγωνίζεται ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση όμως κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει τους γηπεδούχους που μετά τις προσθήκες του Γενάρη έχουν δυναμώσει αρκετά και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου. Ο Σπάρτακος προέρχεται από τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Ορφέα Ξυλαγανής.
 
Η ομάδα του Ορφέα Στρύμης υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες και να μην έχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Μονόδρομος λοιπόν και για τις δύο ομάδες η νίκη με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν το φαβορί όμως η αστάθεια στην απόδοση τους δίνει ελπίδες στην Στρύμη που διανύει πολύ κακή περίοδο και η ανάγκη θετικού αποτελέσματος είναι τεράστια.
 
Τέλος ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής μετά την ηρωική προσπάθεια στην έδρα του Κοσμίου υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων σε μία αναμέτρηση που είναι αρκετά σημαντική για την “ουρά” της βαθμολογίας. 

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής: 

Ορφέας Στρύμης – Ορφέας Ξυλαγανής
Δόξα Σώστη – Δόξα Γρατινής
Κομψάτος Πολυάνθου – Σπάρτακος Αγ.Θεοδώρων
ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Αναγέννηση Παγουρίων
ΑΟ Μεσσούνης – Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου
Ελπίς Σαπών – ΠΑΟΚ Κοσμίου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.