18η Αγωνιστικη Γ΄ εθνικης

Τον Απόλλωνα Παραλιμνίου υποδέχεται η Δόξα Προσκυνητών

Την Κυριακή 5/2 στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, η Δόξα Προσκυνητών θα υποδεχθεί στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής τον Απόλλων Παραλιμνίου.
Πλέον μετά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου δεν υπάρχει άγχος για το ποια ομάδα θα πέσει από την κατηγορία και έτσι το ενδιαφέρον στον πρώτο όμιλο στρέφεται μόνο στην κορυφή και στις  ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο.
 
Ντεμπούτο σε αυτό το παιχνίδι για την Δόξα Προσκυνητών θα κάνουν ο νέος προπονητής της ομάδας Γιάννης Πουρλιάκας που θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της νέας του ομάδας αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Γάλλος σέντερ φορ  Ιμπραΐμ Κεϊτά που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
 

Στο ημίχρονο του αγώνα η Κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς

 
Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η  κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς,  η οποία είχε ξεκινήσει με την έναρξη του πρωταθλήματος  με  την προπώληση τυχερών λαχνών την οποία διοργάνωσε  η διοίκηση προς ενίσχυση της ομάδας.
 
 Το μεγάλο δώρο είναι μια Vespa 125 κυβικών και 2 ποδήλατα, ένα αντρικό και ένα γυναικείο.
 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

 
Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Παναγιώτη Βαμβακίδη και Στέλιο Ζαφειρίου της ΕΠΣ Ξάνθης.
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της  18ης Αγωνιστικής

 
Μακεδονικός Φούφας – Α.Ο. Καρδίας 
Ορφέας Ξάνθης – Καβάλα 
Λαγκαδάς – Δόξα Δράμας
Απόλλων Καλαμαριάς – Νέστος Χρυσούπολης
Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου 
Καμπανιακός – Εορδαϊκός  
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.