18η αγωνιστικη A1 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι η 18η αγωνιστική

Η πρωτοπόρος Δόξα Προσκυνητών που προέρχεται από στραβοπάτημα την προηγούμενη αγωνιστική  στον Μίσχο αντιμετωπίζει εντός έδρας  τον Ορφέα Στρύμης με μόνο στόχο τη νίκη, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών. Από την άλλη η ομάδα της Στρύμης, που είναι αήττητη εδώ και τρείς αγωνιστικές και μάλιστα με σημαντικούς αντιπάλους  (ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ηρακλή Σαπών, Δόξα Σώστη), θα προσπαθήσει να κάνει τη «ζημιά», καθώς κάθε βαθμός είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα του Μιχάλη Φραγκιά.
 
Στο Νέο Σιδηροχώρι η δεύτερη στη βαθμολογία Δόξα θα έρθει αντιμέτωπη με τον αξιόμαχο Ηρακλή Σαπών. Για τους  γηπεδούχους  που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν στο ντέρμπι με το Κόσμιο η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι σε μία ομάδα που τους έκοψε βαθμούς στον πρώτο γύρο (2-2) και εάν βρεθεί σε καλή μέρα είναι ικανή για όλα.
 
Η Ελπίδα Σαπών φαινομενικά θα έχει εύκολη αποστολή στο γήπεδο της απέναντι στον  ουραγό Αετό Μίσχου, ο οποίος  έχει ανεβασμένη ψυχολογία καθώς το προηγούμενο Σάββατο κατάφερε και πήρε έναν βαθμό απέναντι στη Δόξα Προσκυνητών.
 
Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής θα διαξευχθεί στο γήπεδο της Αιγείρου όπου θα αγωνιστούν ο Αστέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Μπορεί οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην προνομιούχο 6η θέση που οδηγούν στα play off, να έχουν 7 βαθμούς διαφορά από το 7ο Ηρακλή Σαπών ωστόσο δεν επαναπαύονται και θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα. Στο στρατόπεδο του Κοσμίου  η σκέψη που υπάρχει στο μυαλό είναι η νίκη, καθώς στόχος της ομάδας στον δεύτερο γύρο είναι όσο γίνεται να μαζέψει περισσότερους βαθμούς για να ροκανίσει την διαφορά από την κορυφή. Κάτι που φαίνεται μέχρι στιγμής, αφού ο ΠΑΟΚ είναι από την αρχή του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος αήττητος για 6 αγωνιστικές.
 
Τέλος η ομάδα που επωφελείται από την αποχώρηση του ΑΟ Νέας Καλλίστης από το πρωτάθλημα και θα πάρει εύκολα τρείς βαθμούς είναι η Δόξα Σώστη που πηγαίνει αυτόματα στους 38 βαθμούς. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα  της 18ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Στρύμης: Κιγιτζή, Γιασάρης, Καραγιάννης
Δόξα Νέου  Σιδηροχωρίου – Ηρακλής Σαπών: Παπαγεωργίου, Γκιόσης,Κοτσαρίδης
Ελπίδα Σαπών – Αετός Μίσχου: Ρόιδος, Τζιώτζιος, Πολυχρονίδης
Σπάρτακος Αγίων  Θεοδώρων – Ορφέας Ξυλαγανής: Γκράνας, Μπέρμπερ, Ραΐφ
Αστέρας Αιγείρου – ΠΑΟΚ Κοσμίου: Χαμαλίδης, Δημητριάδης, Ντοσίδης
Δόξα Σώστη – ΑΟ Νέα Καλλίστης  3-0 (α.α.)
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.