17η αγωνιστικη A1 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Σέντρα και πάλι στο πρωτάθλημα

Μετά την αναβολή των αγώνων το προηγούμενο Σάββατο  λόγω της κακοκαιρίας το πρωτάθλημα της Α1 επιστρέφει εκεί που σταμάτησε με την 17η αγωνιστική που θα διεξαχθεί αύριο. Το  παιχνίδι που ξεχωρίζει σε αυτήν την αγωνιστική είναι το ντέρμπι που θα γίνει στο Κόσμιο μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου. Οι γηπεδούχοι με ανεβασμένη ψυχολογία από την καλή εμφάνιση και τη νίκη στους Προσκυνητές για το κύπελλο  θα παίξουν μόνο για τους τρείς βαθμούς, καθώς στόχος της ομάδας του Κοσμίου, παρά το κακό ξεκίνημα, δεν είναι μόνο η είσοδος στα play off αλλά και η διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέσω αυτών. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η δεύτερη στη βαθμολογία Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που και αυτή αγωνίστηκε την Τετάρτη για το κύπελλο, από την πλευρά της θα επιδιώξει τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη Δόξα Προσκυνητών. Στην αποστολή της Δόξας θα είναι ο Σάκης Δανίδης που αποκτήθηκε πρόσφατα και ίσως αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα που υπηρέτησε ως παίχτης και ως προπονητής.
 
Η πρωτοπόρος Δόξα Προσκυνητών αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αετού Μίσχου και βάσει δυναμικότητας και ρόστερ αναμένεται να επικρατήσει άνετα των αντιπάλων τους διατηρώντας τη διαφορά από τους διώκτες της που ανάλογα με τα αποτελέσματα μπορεί να αυξηθεί.
 
Η τρίτη στη βαθμολογία Δόξα Σώστη δοκιμάζεται εκτός έδρας στη Στρύμη με τον Ορφέα που πλέον μετά τον αποκλεισμό από  το κύπελλο στρέφεται στο πρωτάθλημα στο οποίο που είναι αήττητος εδώ και 2 αγωνιστικές.
 
Στην Ξυλαγανή ο τοπικός Ορφέας θα επιδιώξει τη νίκη που αγνοεί από την 12η αγωνιστική απέναντι στην Ελπίδα Σαπών, που μετά την ήττα από τη Δόξα Προσκυνητών την προηγούμενη αγωνιστική θέλει να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα.
 
Η ομάδα που επωφελείται αυτήν την αγωνιστική  παίρνοντας εύκολα τρείς βαθμούς καθώς παίζει με τον ΑΟ Καλλίστης, που αποχώρησε, είναι ο Ηρακλής Σαπών. 

Ο καιρός κατά την διάρκεια των αγώνων

Κατά την διάρκεια όλων των αναμετρήσεων σύμφωνα  με την  εθνική μετεωρολογική υπηρεσία θα επικρατεί μεν ηλιοφάνεια αλλά το κρύο θα είναι αρκετό, καθώς η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους  4 °C. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα  της 17ης αγωνιστικής

Ορφέας Ξυλαγανής  – Ελπίδα Σαπών
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Αστέρας Αιγείρου
Αετός Μίσχου  – Δόξα Προσκυνητών
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Ορφέας Στρύμης – Δόξα Σώστη
Ηρακλής Σαπών – ΑΟ Νέας Καλλίστης 3-0 (α.α.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.