17η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Δύσκολες δοκιμασίες για τους «μεγάλους»!

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που μετά την πολύ σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στην Δόξα Γρατινής πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον Σώστη για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα. Η ομάδα του Παναγιώτη Τσιμπουργκένη προέρχεται από το εμφατικό 0-5 στην έδρα της Μεσσούνης και το μόνο σίγουρο είναι πως θα βάλει δύσκολα στο σύνολο του Σάββα Αϊβάζη.
 
Η Δόξα Γρατινής μετά την ήττα στο Κόσμιο δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες και η νίκη στον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Παγουρίων αποτελεί μονόδρομο. Τα Παγούρια μετά τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Ορφέα Στρύμης πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία στο γήπεδο του Κάλχα για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.
 
Στο γήπεδο της Ξυλαγανής ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου καλείται να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τον θεσμό του κυπέλλου και να προσπαθήσει να φύγει με το διπλό από μία αν μη τι άλλο δύσκολη έδρα. Η ομάδα του Ανέστη Σπυριάδη προέρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Σπάρτακο, ενώ ο Ορφέας από την ήττα με 2-0 από την Ελπίδα Σαπών.
 
Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων μετά την ήττα στον Ίασμο. Σημερινός του εκτός έδρας αντίπαλος είναι ο “ντεφορμέ” Ορφέας Στρύμης που διανύει πολύ κακή αγωνιστική περίοδο και δικαίως βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
 
Η Ελπίδα Σαπών δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και θέλει σήμερα να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, στην έδρα του Κομψάτου Πολυάνθου. Ο Κομψάτος προέρχεται από την βαριά ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.
 
Τέλος, στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής υποδέχεται στις 12:00 τον ΑΟ Μεσσούνης που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση αγωνιστικά. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής 

15:00, Ορφέας Στρύμης – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων: Χούσκογλου, Τσιφλίδου, Τομαράς
15:00, Δόξα Γρατινής – Αναγέννηση Παγουρίων: Τζιώτζιος, Κοτσαρίδης, Κελεσίδης
15:00, Ορφέας Ξυλαγανής – Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου: Χαμαλίδης, Καραγιάννης, Πανταζής
15:00, Δόξα Σώστη – ΠΑΟΚ Κοσμίου: Παπαγεωργίου, Δημητριάδης, Καρακασίδης
15:00, Κομψάτος Πολυάνθου – Ελπίδα Σαπών: Κακουλίδης, Ζηλούδης, Παναγιωτίδης
12:00, ΠΑΟΚ Κομοτηνής – ΑΟ Μεσσούνης: Χαρίτσης, Βόγκλης, Κίνας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.