16η αγωνιστικη A2 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Ντέρμπι φωτιά στον Ίασμο

Το Σαββατοκύριακο συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας με την 16η αγωνιστική που περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια.
 
Το Σάββατο ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και του τρίτου στη βαθμολογία ΑΟ Φαναρίου.
Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της πρωτοπόρου Ένωσης Ασωμάτων θα παίξουν για τη νίκη και με την ελπίδα να στραβοπατήσουν τα Παγούρια για να ανεβούν στην προνομιούχα 6η θέση που οδηγεί στα play off. Από την άλλη η ομάδα του Φαναρίου που προέρχεται από δύο βαριές συνεχόμενες ήττες με Γρατινή και Μύστακα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα που θα την διατηρήσουν ψηλά βαθμολογικά.
 
Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται και στο Αλανότοπος – Δόξα Γρατινής . Οι γηπεδούχοι θα παίξουν για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει μέσα στην πρώτη εξάδα. Από την άλλη η ομάδα της Γρατινής που την προηγούμενη αγωνιστική ξαναβρέθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας θα προσπαθήσει να μείνει ψηλά κυνηγώντας την Ένωση Ασωμάτων.
 
Στην έδρα του ο ΑΟ Μύστακας, μετά τη νίκη με 1-3 επί του Φαναρίου το προηγούμενο Σάββατο, ελπίζει σε άλλη μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Πόντο Κομοτηνής.
 
Στα παιχνίδια της Κυριακής το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό που θα γίνει μεταξύ της Αναγέννησης Παγουρίων και της πρωτοπόρου Ένωσης Ασωμάτων. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στην προνομιούχα 6η θέση, ενώ από την άλλη, για την ομάδα των Ασωμάτων, μετά την ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο την προηγούμενη αγωνιστική, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλους βαθμούς.
 
Στο γήπεδο της Παραδημής η ΑΕ Κομοτηνής προσπαθήσει να κάνει το 4 στα 4 απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Βιστωνίδα Κοπτερού.
 
Η ομάδα που ωφελείται αυτήν την αγωνιστική από την αποχώρηση της ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα είναι το Αγιοχώρι που παίρνει εύκολα τρεις βαθμούς και πάει στους 11. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα  της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου
 
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – ΑΟ Φαναρίου
Αλανότοπος – Δόξα Γρατινής
ΑΟ Μύστακας – Πόντος Κομοτηνής
 
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου
 
ΠΑΕ Ποντίων – ΑΣ Αγιοχωρίου 0-3 (α.α.)
Αναγέννηση Παγουρίων – Ένωση Ασωμάτων
ΑΕΚ Κομοτηνής – Βιστωνίδα Κοπτερού 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.