15η αγωνιστικη A2 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Ντέρμπι χωρίς αύριο για τον Μέγα κόντρα στην Ένωση Ασωμάτων

Με την 15η αγωνιστική συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Στους αγώνες του Σαββάτου  ο δεύτερος ΑΟ Φαναρίου μετά τη βαριά ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην Γρατινή θέλει να επιστρέψει στις νίκες και λογικά δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας ΑΟ Μύστακα.
 
Στο γήπεδο της Εκτενεπόλ  ο Πόντος Κομοτηνής θα αναμετρηθεί με την  τρίτη του βαθμολογικού πίνακα Δόξα Γρατινής. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν για το θετικό αποτέλεσμα αλλά αυτή που καίγεται για τους βαθμούς είναι η ομάδα της Γρατινής  στην προσπάθεια της να μείνει σε επαφή με την κορυφή.
 
Στο Κοπτερό η Βιστωνίδα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό επί του Πόντου Κομοτηνής το προηγούμενο Σάββατο θα υποδεχτεί τον Αλανότοπο και θα προσπαθήσει και σε αυτό το παιχνίδι να κατακτήσει του τρείς βαθμούς που θα την ανεβάσουν περισσότερο βαθμολογικά.
 
Στο πρόγραμμα της Κυριακής δεσπόζει το σημαντικό ντέρμπι μεταξύ της πρωτοπόρου Ένωσης Σωμάτων και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Ο Μέγας Αλέξανδρος  προέρχεται από ήττα σοκ την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από την Αναγέννηση Παγουρίων και έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογίας και εκτός τροχιάς play off. Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως για την ομάδα του Ιάσμου αυτός ο αγώνας είναι χωρίς αύριο  καθώς εάν ηττηθούν  και  η Αναγέννηση  που είναι στην προνομιούχα 6η θέση κερδίσει το Αγιοχώρι τότε η μεταξύ τους διαφορά θα πάει στους 4 βαθμούς και το πλεονέκτημα για είσοδο στα play off αν και είναι νωρίς θα έχει η ομάδα των Παγουριών. Από την άλλη η πρωτοπόρος Ένωση Ασωμάτων που ίδρωσε το προηγούμενο Σάββατο να κερδίσει τον Μύστακα θα παίξει για τη νίκη καθώς δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών αφού από κάτω της καιροφυλαχτούν το Φανάρι και η Γρατινή.
 
Όπως προαναφέραμε το Αγιοχώρι στο γήπεδο του θα αντιμετωπίσει την αναγέννηση Παγουρίων. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν περισσότερο από τις τελευταίες  θέσεις  της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι και για εδραιωθεί στην έκτη θέση που οδηγεί στα play off οι φιλοξενούμενοι.
 
Τέλος η ομάδα που θα πάρει εύκολα τρείς βαθμούς  αυτήν την αγωνιστική χωρίς να ιδρώσει από την αποχώρηση της ΠΑΕ Ποντίων είναι η ΑΕΚ Κομοτηνής που πηγαίνει στους 28 βαθμούς. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα  της 15ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Σάββατο 30 Ιανουαρίου, Ώρα: 15:00 μ.μ.
 
Βιστωνίδα Κοπτερού – ΑΣ Αλανότοπος: Κουμπαράκης, Καρακασίδης, Σαρίδης
ΑΟ Φαναρίου – ΑΟ  Μύστακας: Ζηλούδης, Μωραΐτης, Κορόμπελης
Πόντος Κομοτηνής – Δόξα Γρατινής: Χαρίτσης, Μπαλάφας, Παντικίδης
 
Κυριακή 31 Ιανουαρίου,  Ώρα: 11:00 π.μ.
 
ΑΣ Αγιοχωρίου – Αναγέννηση Παγουρίων: Ντοσίδης, Ρόιδος, Βασιλείου
Ένωση Ασωμάτων – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου:  Κουμπαράκης, Μωραΐτης, Γκιόσης
ΠΑΕ Ποντίων – ΑΕΚ Κομοτηνής  0-3(α.α.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.