15η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση στους Αγίους Θεοδώρους!

Με την 15η αγωνιστική συνεχίζεται, σήμερα Σάββατο στις 15:00, το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης από την οποία ξεχωρίζει αναμφισβήτητα η αναμέτρηση ανάμεσα στον Σπάρτακο και την Ελπίδα Σαπών.
 
Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, ΠΑΟΚ Κοσμίου, μετά την εύκολη νίκη του με 5-1 επί του Ορφέα Στρύμης, δοκιμάζεται στην έδρα της Αναγέννησης Παγουρίων και η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρηθεί για το σύνολο του Σάββα ΑΪβάζη καθώς η Αναγέννηση προέρχεται από το μεγάλο διπλό με 1-2 στην έδρα της Μεσσούνης και έχει δείξει σημάδια μεγάλης βελτίωσης.
 
Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει η Δόξα Γρατινής, καθώς υποδέχεται την ουραγό του πρωταθλήματος, Μεσσούνη, που δείχνει να είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Η Δόξα προέρχεται από το εμφατικό 0-5 επί του Κομψάτου Πολυάνθου και θέλει τη νίκη που θα την διατηρήσει στην δεύτερη θέση και ίσως στην πρώτη σε περίπτωση “γκέλας” του Κοσμίου.
 
Μετά το ισόπαλο 1-1 στην έδρα των Σαπών, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου δοκιμάζεται στην έδρα του Ορφέα Στρύμης σ’ ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους φιλοξενούμενους και αουτσάιντερ τους γηπεδούχους που μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα υποχώρησαν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
 
Στους Αγίους Θεοδώρους θα διεξαχθεί το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Σπάρτακο και την Ελπίδα. Οι γηπεδούχοι μοιάζουν ασταμάτητοι καθώς «πέρασαν» και από την έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, νικώντας με 0-1 και πλέον βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο φυσικά τον Μέγα Αλέξανδρο. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να «ανεβαίνουν» το τελευταίο διάστημα και σίγουρα η σημερινή αναμέτρηση είναι εντελώς αμφίρροπη.
 
Στην έδρα του Κομψάτου Πολυάνθου δοκιμάζεται η Δόξα Σώστη, που μετά τη νίκη με 1-0 στον αγώνα-τελικό με τον Ορφέα Ξυλαγανής βρίσκεται στην 6η θέση. Ο Κομψάτος μετά τη βαριά ήττα από τη Γρατινή αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθεί βαθμολογικά.
 
Τέλος ο Ορφέας Ξυλαγανής υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν σε τροχιά εξάδας, ενώ οι φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία και να ξεφύγουν πλήρως από τυχόν περιπέτειες. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής: 

Γήπεδο Στρύμης: Ορφέας Στρύμης-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Γιασάρης, Γαρδικιώτης, Μαντζαβέλας)
Γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου: Αναγέννηση Παγουρίων-ΠΑΟΚ Κοσμίου (Δρακίδης, Λάπατας, Κίνας)
Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ελπίδα Σαπών (Κακουλίδης, Καραγιάννης, Δανδανίδης)
Γήπεδο Κάλχα: Δόξα Γρατινής-ΑΟ Μεσσούνης (Μπαλάφας, Βασιλείου, Κοτσαρίδης)
Γήπεδο Ξυλαγανής: Ορφέας Ξυλαγανής-ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Χαμαλίδης, Καρακασίδης, Ντελής)
Γήπεδο Πολυάνθου: Κομψάτος Πολυάνθου-Δόξα Σώστη (Τζιώτζιος, Δημητριάδης, Γκιόσης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.