14η αγωνιστικη Γ΄ εθνικης κατηγοριας

«Τελικός» για τους Προσκυνητές η αναμέτρηση στο Άβατο!

Την Κυριακή θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας με τις ομάδες του Νομού μας να έχουν πολύ δύσκολες αναμετρήσεις.
 
Από τη μια η Δόξα Προσκυνητών μετά τη γκρανγκινιολική νίκη επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου με 2-1, ταξιδεύουν στο Άβατο για να αντιμετωπίσουν τον Άρη, που βρίσκεται στην έκτη θέση με 18 βαθμούς. Στόχος για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη είναι οι τρείς βαθμοί της νίκης που σε συνδυασμό με πιθανή «γκέλα» του Ορφέα Ξάνθης θα την καταστήσουν μία εκ των φαβορί για τη σωτηρία στην κατηγορία.
 
Από την άλλη πλευρά η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία (0-0) στην έδρα του Διδυμότειχου και αύριο υποδέχεται την ιστορική ομάδα της Καβάλας με στόχο τη νίκη, καθώς, αν θέλει να ελπίζει στην σωτηρία, οφείλει να κερδίζει τα εντός έδρας παιχνίδια. Το αυριανό ματς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τον κόσμο της Δόξας να στηρίξει την ομάδα απέναντι σ’ έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής 

Μ. Αλέξανδρος Καρπερής – ΑΕ Διδυμοτείχου, Διαιτητής: Νίκος Τεβεκέλης(Μακεδονίας) Βοηθοί: Δ. Νατσιόουλος, Ν. Τυριακίδης (Μακεδονίας
Δόξα Ν. Σιδηροχωίου – ΑΟ Καβάλα, Διαιτητής:  Κώστας Πουλικίδης (Δράμας), Βοηθοί: Π. Κουβαλάκης, Κ. Τσακίρης (Δράμας)
Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης, Διαιτητής: Διονύσης Στόλης (Σερρών), Βοηθοί: Β. Χασιώτης, Μ. Παστιάδης (Δράμας)
Απόλλων Παραλιμνίου – Ελπίς Σκουτάρεως, Διαιτητής: Διονύσης Στόλης (Σερρών), Βοηθοί: Β. Χασιώτης, Μ. Παστιάδης (Δράμας)
Απόλλων Παραλιμνίου – Ελπίς Σκουτάρεως, Διαιτητής: Απόστολος Τζουμαλάκης (Σερρών), Βοηθοί: Β. Καμπούρης, Χ. Κρυωνάς (Σερρών)
Άρης Αβάτου – Δόξα Προσκυνητών, Διαιτητής: Βασίλης Σιμίδης (Έβρου), Βοηθοί: Λ. Διαμαντής, Κ. Κίτσος (Έβρου)
Αετός Ορφανού – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, Διαιτητής: Αστέριος Μπαλάσας (Μακεδονίας), Βοηθοί: Γ. Μιχτατίδης, Τ. Παπαδόπουλος  (Μακεδονίας)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.